Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

"Sezona kiselih krastavaca"

"Sezona kiselih krastavaca" je razdoblje koje je najviše izraženo tokom ljetnih mjeseci, a u kojem dnevne novine i medijske portale preplavljuju uglavnom besmislene "vijesti" iz života raznih javnih osoba, jer nema drugih važnijih događanja iz društvenog i političkog života, s obzirom da je tada sezona godišnjih odmora.

Uglavnom se tada od strane novinara i urednika pretražuju profili poznatih osoba na društvenim mrežama ili drugi (konkurentski) portali, te se i iz vrlo trivijalnih stvari (npr. objava fotografija poznatih), ili čak dolsovno iz ničega, izmišljaju "senzacionalne vijesti", a koje služe pukom popunjavanju medijskog prostora.

Pa se onda tokom te "sezone ksielih krastavaca" može u svim važnijim medijima čitati senzacionalne "vijesti" tipa npr. da se Maja Šuput skinula u topless, Nives Celzijus razbacala sise u dekolte, Ella Dvornik izvalila nekakvu "mudrost", ili kako se Lidija Bačić skinula u donji veš kako bi je koncertna publika "bolje čula", pa zatim tko se na estradi sa kime posvađao i zbog čega. I tome slično. Ili se pak netko u radakciji nekih novina iz neke arhive sjeti iskopati kakvu sliku o tome kak je neka poznata ličnost izgledala prije 20 godina.

Umjesto da se, ako se nema o čemu pametnom i relevantnom pisati, ne piše ništa...!

Post je objavljen 21.07.2017. u 00:01 sati.