Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POMOZITE LJUDI DA RANKO NAĐE SVOJ NOVACJučer (14.07.2017.) ja i supruga Ž.S., smo došli u trgovinu "KAUFLAND", u Bjelovaru, i vidjeli smo Ranka Pavlovića "Rumenoga", nešto se je objašnjavao sa dvije trgovkinje, na info-pultu. Tada je bilo je 21,40 sati. Na izlasku iz Kauflanda na parkiralištu smo vidjeli dva policajca, kako stoje kraj jednoga crvenog auta Golf.

Nismo znali što se točno događa. Kada smo stigli kući, na facebooku smo pročitali, da je "Rumeni" izgubio novac... Danas smo pročitali i drugi dio teksta na faceboku, o izgubljenom novcu. Pa, sam odlučio da objavim na svojim stranicama, te tekstove s facebooka, kako bi čovjek našao svoje novce...


P R E N O S I M:

Petak, 14.07.2017. godine

RANKO RUMENI PAVLOVIĆ: PRIJE NEKIH SAT VREMENA NA PARKINGU BJELOVARSKOG KAUFLANDA IZGUBIO SAM NOVČANIK SA DOKUMENTIMA I VEĆOM KOLIČINOM NOVACA!!! PA AKO JE NETKO POŠTEN NAŠAO NEKA SE JAVI!? NIJE ZAFRKANCIJA I SVAKA INFORMACIJA JE DOBRO DOŠLA!!! HVALA UNAPRIJED SVIMA!!! . . . SLIJEDI NAGRADA POŠTENOM NALAZNIKU!!! . . . VIDJENA JE ŽENSKA OSOBA ČETRDESETIH GODINA KAKO IZLAZI IZ SVIJETLIJEG SIVOG AUTA KOJI JE VOZIO MUŠKARAC SA MJESTA SUVOZAČA I SKUPLJA NOVCE, NOVČANIK,PAPIRE I DOKUMENTE NA SAMOM IZLAZU KAD SE IZ KAUFLANDA IZAĐE PREMA DESNO!!!

Subota, 15.07.2017. godine

RANKO RUMENI PAVLOVIĆ: EVO PROBATI ĆU JOŠ JEDNOM I APELIRAM NA SVE!!! . . . SINOĆ OKO 20.30. SATI NA IZLAZU SA PARKINGA BJELOVARSKOG KAUFLANDA PREMA DESNO(Prema Osječkoj) ISPAO MI JE NOVČANIK SA SVIM DOKUMENTIMA I OTPRILIKE 5.650.KUNA I 50.EURA!!! NAVODNO JE NOVAC I DOKUMENTE TE RAČUNE RASUTE PO CESTI KOJI TREN KASNIJE POKUPILA ŽENSKA OSOBA 40.tih GODINA SMEĐE KOSE DO RAMENA IZAŠAVŠI IZ SVJETLO SIVOG AUTOMOBILA TRENUTNO NEPOZNATE MARKE I REGISTARSKE OZNAKE KOJEG JE VOZIO MUŠKARAC!!! VELIKA JE VJEROJATNOST DA JE NETKO TO VIDIO JER DOK JE ONA SA CESTE SVE KUPILA NIJE SE MOGLO PRIVREMENO PROMETOVATI NI SA KAUFLANDOVOG PARKINGA PREMA DESNO NI OD POLICIJE PREMA OSJEČKOJ!!! AKO SE ITKO TAMO ZATEKAO I BILO ŠTO VIDIO MOLIM DA MI JAVI!? OVE NAVEDENE INFORMACIJE MI JE REKLA JEDNA POZNANICA KOJA JE TO PARALELNO SA DALJE UDALJENOSTI PROMATRALA SA KRIŽANJA SA OSJEČKOM ULICOM ALI NIJE ZNALA O ČEMU SE RADI PA NIJE REAGIRALA DOK SE JA KOJI TREN KASNIJE NISAM VRATIO NA MJESTO DOGAĐAJA ALI JE TADA VEĆ BILO KASNO!!! UNAPRIJED I OD SRCA HVALA SVIMA!!!


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 15. srpanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3757.Post je objavljen 15.07.2017. u 18:24 sati.