Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

turisti

najprije me jučer popodne zaustavija jedan šta ima 120 godina da me nešto pita i počne otezat ka da san retardiran 'du ju andersend ingliš?' normalno da je odgovor bija 'nou'. jebate manita imaš 120 godina i šetaš okolo biće i ne znaš di si i mene si po onom zvizdanu u 3 ure naša pitat jel razumin ingliš. ako smo mi neka kurčeva turistička zemlja onda je za očekivat da razumimo engeski, nije baš da je književni ali će svak razumit šta si mu reka.

aj dobro, prođe taj i sidnen u ladovinu, pijen pivo kad eto ti jedne, pari čovjeća ribica i kaže 'brd iz sik'. gledan je ja nako u čudilu i mislin se, koji je ovoj kurac, kad ona ponovi sa gestikulacijom 'brd iz sik' i zamaše rukama da bi je razumija da ona govori o tici. jebate, ova je još luđa od onog maloprije i odgovorin ' so vat?'. gleda ona mene u čudilu a ne razumi da oni leteči pantagana, golubova, ima kolko oš samo zato šta in oni, glupi turisti daju jist pa i se namnožilo ikurcu, kad oni odu golubovi jedu škovace i normalno da će se razbolit. možda je mala mislila da zoven dežurnog veterinara jer joj je u domaji napunilo glavu sa ptičjon gripon i upozorenjima za zemlje u koje putuju pa se dušebrižno zabrinula nad nama.

aj neka oni prdekaju, ali koji su se kurac uvatili mene? šta in ja ulijevam povjerenje? biće radi godina i izgleda dobiju krivu predođbu, a ne znaju da je meni nji pun kurac i da jedva čekan da odu ća. štaš tribaju ljudi od nečega živit sad kad je turizam jedina privredna grana, ali, jebate, nismo retardirani!!!

Post je objavljen 08.07.2017. u 18:11 sati.