Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

OBRAĆENJE

Obuzdavanje jezika

Neka vas, braćo moja, ne bude mnogo učiteljâ! Ta znate: bit ćemo strože suđeni. 2Doista, svi mnogo griješimo. Ako tko u govoru ne griješi, savršen je čovjek, vrstan zauzdati i cijelo tijelo. 3Ubacimo li uzde u usta konjima da ih sebi upokorimo, upravljamo i cijelim tijelom njihovim. 4Evo i lađâ: tolike su i silni ih vjetrovi gone, a neznatno ih kormilo upravlja kamo kormilarova volja hoće. 5Tako i jezik: malen je ud, a velikim se može ponositi.
Evo: kolicna vatra koliku šumu zapali! 6I jezik je vatra, svijet nepravdâ jezik je među našim udovima, kalja cijelo tijelo te, zapaljen od pakla, zapaljuje kotač života. 7Doista, sav rod zvijeri i ptica, gmazova i morskih životinja dade se ukrotiti, i rod ih je ljudski ukrotio, 8a jezik – zlo nemirno, pun otrova smrtonosnog – nitko od ljudi ne može ukrotiti.
9Njime blagoslivljamo Gospodina i Oca, njime i proklinjemo ljude na sliku Božju stvorene: 10iz istih usta izlazi blagoslov i prokletstvo. Ne smije se, braćo moja, tako događati! 11Zar vrelo na isti otvor šiklja slatko i gorko? 12Može li, braćo moja, smokva roditi maslinama ili trs smokvama? Ni slan izvor ne može dati slatke vode.


Jakov, 3.

Eto, ja pod Jakovljevim autoritetom, pokušavam "zavezat" svoju jezičinu.
Znojim se!

Dok svjetski hohštapleri donose zakone suprotne ljudskoj naravi i naravno onim Božjim!
Pa neću komentirati onu koja je glasala protiv a ustvari je za....
Ni one koji su protiv pobačaja ali su za prava žena
Ni one koji prolijevaju suze za jednim trgom notornog zločinca a ostaju nijemi na stotine tisuća žrtava koje je zločinac dao smaknuti
Ni one koji sitnokaluđerskim prjevarama hoće otet par kubika morske vode




Post je objavljen 30.06.2017. u 19:55 sati.