Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Dijete treba zaštitu

U našem pravosudnom sistemu ima bezbroj proceduralnih pogrešaka i sve se radi po nahođenju i volji Suca koji dobije predmet sa bezbroj pogrešaka pa onda donosi presudu na temelju svega što je u predmetu napisano na horuk. Istina budi rečeno i na onoj i na ovoj strani su svi zakazali a najviše tu pati dijete koje zbog tuđih propusta nikada nije ni upoznalo drugog roditelja a sada po svoj sili Zakona treba živjeti s osobom koju uistinu ni ne poznaje.
Za zaštitu djeteta sam uvijek jer znam kako se teško boriti sa sustavom koji ti oduzme dijete pa moraš dokazivati i pobijati sve izmišljotine koje tebi kao roditelju ne dozvoljavaju da dijete ima djetinjstvo kakvo je zaslužilo.
U ovom slučaju zakazale su službe i s jedne i s druge strane, a sada te iste institucije ne mare niti će mariti za traume koje će imati taj dječačić ili neko drugo dijete kojeg nitko neće štiti osim njegove majke.
POMOZIMO TOM DJETETU DA SRETNO ŽIVI BEZ TRAUMA A TAKO POMOZIMO I SUSTAVU DA KONAČNO ISPRAVI ALJKAVOST INSTITUCIJA JER BI SE TO MOGLO PONOVNO DOGODITI NEKOME DRUGOME.

Post je objavljen 27.06.2017. u 20:40 sati.