Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sta-je-ovo1

Marketing

Tražim neprincipijelnog suradnika za uništavanje komaraca u pustinji :-)

(Ostavite svaki princip vi koji ulazite u? Što? Pustinju?)

Kaže jedan naš političar danas da nije važno što je koalicija neprincipijelna - ta važno je da je suradnja dobra.

Dakle, zamislimo kako bi to funkcioniralo u svakodnevnom poslovanju jedne tvrtke, društva...

Zamislimo takvu obitelj: njegov je princip da tuče ženu, njezin da pobigne s diteton i nešto jadna zabuca pa eto bidne matere koja sutra čeka da joj sina odvedu zbog principa zakona!

Zamislimo kako bi to funkcioniralo u obrani jednoga društva - rat je i bore se za obranu svojih principa - i odu na janjetinu s onima priko jer je s njima lipo papat, pa pivat... posli će opet tuć principe.

Mislim da je gospodin s početka priče Osječane principijelno oslobodio komaraca i svaka mu čast i hvala! Svojedobno sam hodala Osijekom s nogama ka bundevama... (o glavi neću principijelno ništa govoriti, e): "Mi smo riješili svoje komarce, ali država nije svoje. Kopački rit je njihovo leglo", reče on.



Ali, nećemo imati problem državnih komaraca još dugo jer su znanstvenici objavili da će Lipa Naša skoro bit pustinja, pa neće bit komančerosa više. Je mi lakše... Viđu karte od Nju Sajntista, an. Pa šta, pustara je već u nekim slavonskim selima jer u nekoliko mjeseci ode 500 mladih na zelenije životne pašnjake. :-(



Post je objavljen 26.06.2017. u 19:55 sati.