Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marekojajesretna

Marketing

Pogodite tko se vratio (još jednom)

Pogodite tko ima ispite pa se (ponovno) od očaja okrenuo vinu! Ovaj puta nisam ja kriva za to. Da objasnim, trebala sam sada histerično učiti za ispit, premašivati svjetske rekorde u brzom učenju i umjesto vina konzumirati znanje, ali sam neki dan doznala da su umjesto uobičajena 3 ili 4 dana, odlučili staviti rok za prijavu skoro tjedan dana prije ispita, što sam doznala 1 dan prekasno.

Tako da imam vremena. Stoga, Plavac.

Bezobrazno sam zapustila blog i netko naivan je mogao pomisliti da se više neću vratiti.
Evo me. Živa sam.

Pisati blog oduzima dosta vremena, koliko zbog pisanja teksta, toliko zbog komunikacije s drugim blogerima. Duplo više vremena mi oduzme pisanje prvog posta nakon previše vremena. Osjećam se izbačeno iz forme, pisanje bloga je hobi kao svaki drugi. Što ga duže zapostavljamo, teže je ponovno se vratiti. Ili je samo meni tako?

Za one koji su me zaboravili, dopustite da se predstavim.
Ja sam Mare Koja Je Sretna (MKJS), i moj blog je značajan po tome što je baš moj blog inspirirao Bandića da otvori tunele u Zagrebu (za što mi nikada nije službeno priznata zasluga, tako da opet nisam glasala za njega), također me se možda sjećate po mojoj velikoj 'ljubavi' prema komarcima (koje držim za ljubimce preko svoje volje) i po jednoj kratkoj priči o paklu od prije jako puno godina, za koju su mi mnogi blogeri rekli da je vrhunac moje blogerske "karijere". Ili nešto slično.
Možda sam vam sada u magli i vjerojatno mislite "a, da... bila je takva nekakva ženska ovdje".
Moj najveći neprijatelj je javni prijevoz u Zagrebu. Je li vam sada slika jasnija?
Sigurno ćete me se sjetiti kada vidite moj autoportret.
Slučajno je autoportret ispao premalen, pa sam dodala još neke elemente, da ne bude poluprazno.



Znam što mislite.
Zašto nisam upisala likovnu akademiju? To se i ja nekada pitam. Kladim se da na akademiji nemaju pravilo prijave roka skoro tjedan dana prije ispita.

Svaki put kad crtam svoje "autoportrete", nacrtam se onako kako u tom trenutku izgledam, što znači da sada imam bijeli donji dio i to nije bila dobra ideja obući, dok pijem crveno vino.
Zato vas ostavljam s dragocjenim savjetom:

Ako vam je u planu napiti se crvenog vina i plakati nad životom, nemojte obući bijelo! :)
~MKJS
23. lipnja 2017.



Post je objavljen 23.06.2017. u 20:36 sati.