Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

nema naslova

Znam da ću sada ispasti glupa ali glupost mi je prijatelj veliki u posljednje vrijeme. Svatko od nas sam sebi određuje na koji način i kako će živjeti i sve što nam se desi za to smo si krivi sami i sami ispravljamo svoje pogreške. Moja greška najveća je ta što sam se udala iz inata za osobu koja me maltretirala sve dok sama nisam odlučila da mi je maltretiranja dosta.
Šteta što nisam osoba koja može imati muškarca za svoje potrebe i da mi taj muškarac plati onako kako situirana gospođa plača suprugu moje prijateljice, znam mnogi bi mi tada rekli da sam k.... jer samo one to rade ali iako takvim načinom ne bih bila sretna, tako bih barem imala novac koji je svima potreban da normalno živi. Šteta što nemam želudac biti sponzoruša ali da mogu sa zarađenim bi si mogla ispuniti svoju veliku želju a koja je pokušajte odgonetnuti.
Da sam imala pameti ne bih imala djece i uživala bih u svemu što me veseli jer imala bih sebe a ne slike prošlosti, ne bolesnu djecu, ne bih bila i otac i mati u isto vrijeme.
Uživala bih kao što uživa "situirana gospođa" koja plaća muškarca za svoje zadovoljstvo ne razmišljajući da on pripada nekome a ne njoj.

Post je objavljen 18.06.2017. u 19:30 sati.