Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot-i-ja

Marketing

TKO JE GABRIJEL?


autorica slike: TANJA REPINAC


Jedna želja od posebno drage poznanice da joj naslikam anđela Gabrijela.

Tko je Gabrijel?

Tako divan, nježan, njemu pripada područje emocija i srca, a opet tako je snažan da će zatrubiti u svoju trublju na Sudnji dan. Pomogao je Mojsiju da se more razdvoji kad je Mojsije bježao sa svojim narodom od faraonove vojske. Gabrijel je glasonoša i uvijek nešto divno poručuje kada smo u stanju čuti i osjetiti njegove poruke.

Druga moja prijateljica iz Hrvatske koja ima autističnog sina, prije njegovoga rođenja htjela ga je nazvati Gabrijel, ali spletom okolnosti nije to učinila i kaže mi da će on uvijek za nju biti Gabrijel i jest, ima divan pogled anđela.

Žena koja je poželjela da joj naslikam Gabrijela ne pozna ovu moju drugu prijateljicu i kojeg li sinkroniciteta, također ima autističnog sina. Što reći na sve to?

Jednostavno, neka anđeo Gabrijel bude anđeo svakog djeteta u potrebi, jer takva djeca nam uvijek nose poruku kako da se naučimo radovati malim stvarima, jer oni ne znaju za velike stvari, njima je sve jednako lijepo.

Oni ne poznaju trčanje za karijerom, transakcije i ugađanja za svijet koji očekuje savršenstva. Oni ne znaju što su to vukovi u janjećoj koži, iako se često kreću među njima, njihov život satkan je od srca i tako će ga odživjeti do kraja.

Pa, predivni moj anđele Gabrijele, pomozi nam da shvatimo njihov put i njihov način života!


Post je objavljen 20.06.2022. u 14:35 sati.