Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

REDUCTIO AD ABSURDUM

Možda bi uvodno trebalo reći nešto o značenju same riječi apsurd, koja u svojoj latinskoj inačici zvuči skoro nevino i pomalo nobl..

Ustvari je besmislica, nesmisao ili (latinizam) apsurd (od lat. absurditas istog značenja kao absurdus "proturječno" u prenesenom smislu "nesposobno, nespretno") odnosi se na nešto što je glupost ili bez smisla.

To može biti izuzetno nejasan, nelogičan ili neobičan događaj ili fenomen koji je suprotan umu pojedinca i suprotan smislu primjerice značenja (semantike).

Dva stara sinonima su gluposti i ludilo.
(ovo sam "otkrio na wiki)

Mnogi, pa i ja često koristimo glupe kovanice (za koje i sami znamo da nisu istinite) a jedna od njih je da je politika: umijeće mogućeg!

Ako u politici ima slova U, a kamoli umijeća, to može biti vrlo opasno jer evocira na strahote koji su zakrvavljeni pripadnici jednog slavenskog plemena počinili nad nedužnom nejači jednog drugog slavenskog plemena (oko 700 milijuna žrtava)
Pošto očekujem da Pupavac (jer između njega i onog Bože (mili) inovića ne vidim neke razlike) preuzme MUP (opet U) očekujem da se ovo U pretvori u SSSS.

Pošto sam bio vrlo neuspješan političar, nisam bio u stanju asfaltirati vlastitu ulicu kroz male komunalne akcije, postao sam neuspješan bloger tragikomična figura desne dezulionizirane ideologije.
Sad kad mi je samo Bog osta, vidim koliki je bio prostor moje gluposti, odnosno besmisla, odnosno apsurda...





Sad ja idem pjevat svome.....svircu!

Fresh ozdravi nam ti!!!
Sjećanje, ti moli krunice!
Voyager, organiziraj prosvjede što kreten nije ubio Mamića!

Hey Joe, najbolja izvedba

ono kad se malo dole spusti sa svojim silverom




Post je objavljen 09.06.2017. u 12:11 sati.