Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

koncert u d molu








Kažu da je u neki klub pribilo nekog Brazilca zato šta je peder, i to da su ga pribila 4 zaštitara.
Mislin ono nije u redu, svaki put kad se zna da će antifašisti izgubit neke izbore neko pribije pedera.
Jeben mu mater nisu pederi krivi šta su antifašisti u kurcu, ka da je malo bilo šta ste ih u socijalizmu zatvarali u ludnice, ubijali u logorin i šta ti ja znan, nego evo i sad ste i navalili tuć.

Kažu da se Brazilac ljubija s dečkon i da su ga zato pribili, pa je meni čudno to kako nisu i dečka pribili, ili je more bit Brazilac zaskočija nekoga pa su ga ova četri morala skidat s njega.

Policija nije bila, nego su o svemu informirali javnost aktivisti, a komuš virovat ako neš aktivistin.

Javio se i Peđa sniježni čovik jeti Grbin, kaže da vlada nije poduzela ništa oko arbitraže sa Slovencin i da ćemo imat probleme, to kaže čuveni pravnik, žena zarobljena u tijelu neandertalca, kojemu su skoro svi zakoni koje je njegova partija donosila pali na ustavnom sudu, jer su bili gle čuda neustavni.

U stvari ja se slažem s Peđom, kao što sam i ranije govorio mi tu arbitražu možemo samo izgubit. U stvari onoga dana kad je Peđin odlučno suzdržani predsjednik partije, poklonio hrvatski teritorij Slovencima, mi smo se našli u problemima, kasnije je taj čin veleizdaje samo potvrdila dej bifor jestrdej trkaća kokoš, a završni čin može odigrat bilo koja treća budala.

Zato bi tribali iskoristit priliku i esdepe kao veleizdajničku stranku raspustit i zabranit, a Peđi oduzet diplomu jer on je pravnik isto koliko je Vaso kriminalista.


glavni događaj u susjednoj Srbiji je najavljeni napad Kolinde Grabar Kitarović na Republiku srpsku, ko da je već vidim, nako plavu u maskirnoj uniformi kako na bijelom konju,ulazi u Banja luku

šta ti je predsjednica, čega su se Srbi mogli prije bojat, da ih Ljignja satare svojim skladbama na klaviru


Post je objavljen 04.06.2017. u 08:25 sati.