Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Svijet je premali za obje

Čovjek me spominje, red je da uzvratim. smijeh

Boris Dežulović: Melanija, izdrži!

"Eh, to je bio derbi, dan danas se priča o njemu: kabadahija Donald, ništa ne sluteći, neumjereno se kurči i preserava pred snimateljima, a ljuta Kolinda silazi ravno s barikada i prilazi mu na njuškomet. Svijet je gledao bez daha, a ljudi u crnom krišom su pod sakoima otkočili svoje pištolje.

I što je onda uradila naša nepokolebljiva Ksena ratnica, naša Modesty Blaise, supruga, majka, domaćica i Žena, kraljica i carica, revolucionarka i amazonka, što je slavna heroina svoga hrvatskog i ženskog roda napravila kad se dočepala odvratnog američkog troglodita? Ugurala mu se gotovo pod pazuh, pa ga fiksirala svojim krupnim srnećim okicama poput smrtno zaljubljene štreberice pred najvećom školskim barabom, bestidno pred kamerama mašući i vijoreći umjetnim trepavicama kao zastavama na vojnoj paradi!

Sav tisućljetni gnjev potlačenih, prezrenih i poniženih Hrvatica i građanki svijeta, sva njihova nijema bol, sve ženske suze i krv i kletve i strepnje i strahovi i marševi i šamari i sav njihov nemoćni historijski bijes, sve je u tren Kolindina srnećeg oka nestalo u oblačiću Trumpova dezodoransa i ugodnom hladu njegove testosteronske snage, moći, bogatstva i nestašne narančaste kose. Samo da ju je pogledao, da je samo malo spustio svoj visoki, muški i samozadovoljni pogled, bogami bi hrvatsku predsjednicu policija odvajala od Trumpove lijeve noge kao korejsku šiparicu od Justina Biebera.

„Nemojmo skidati gaće ni pred kime!“, odlučno je Kolinda Grabar-Kitarović ukorila naciju u intervjuu RTL-u za Dan žena, a onda pred američkim seronjom u Bruxellesu skinula i gaće i podgaće, pa izvela striptiz do kraja sve plešući oko šipke."
Dakle, gledati film ili ne? Na IMDBu Čudesna Žena za sad drži visokih 8.5, a i kritike su poprilično hvalospjevne, akcija-avantura-fantasy, ali što joj sve to vrijedi pored ´vake precjednice... rofl


Post je objavljen 31.05.2017. u 21:00 sati.