Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Dojmovi sa otvorenja izložbe "Zakaj volim Zagreb"

Dana 30.5. u Muzeju Grada Zagreba, Zagreb, Opatička 20, otvorena je izložba "Zakaj volim Zagreb". Izložba je nastala na inicijativu Facebook grupe "Zakaj volim Zagreb".

Na samo otvorenje izložbe došao je velik broj ljudi, no kako to običo biva, jedan dio se došao naslikavati uz fotografije, drugi su se pojavili samo da bi bili viđeni, a s obzirom da je na otvaranju bio i domjenak, bilo je i onih koji su došli samo radi hrane i pića. Bilo je čak i pojedinaca koji su imali primjedbe da "šta tu netko njih ima slikat!?"

Iako za nekakvo detaljnije razgledavanje fotografija, koje su ionako dostupne i na Facebooku, zbog gužve i nije bilo baš previše vremena i mogućnosti. No iz viđenoga, izložene fotografije, osim par časnih izuzetaka, nisu zapravo ništa posebno. Većina ih je u rangu "turističkih" fotografija, koje bi eventualno pasale u kakav turistički prospekt. Uz njih ima ih i nekoliko u kategoriji "malo fali da su dobre", a čak se našlo i nekoliko za koje je upitno po kojem "kriteriju" su uopće i uvrštene na izložbu.

Sve u svemu, srednja žalost.

Post je objavljen 01.06.2017. u 00:00 sati.