Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ JE BIO NA GROBU HRVATSKOG GENARALA IVANA KORADEA



DANA, 26. SVIBNJA 2017., BIO SAM NA GROBU HRVATSKOGA GENERALA IVANA KORADEA, U PETAK, U 19,00 SATI (SNIMLJENA JE FOTOGRAFIJA) NA PETROVOJ GORI. S MNOM JE BILA I GOSPOĐA LJILJANA KORADE, SUPRUGA OD LEGENDARNOGA GENERALA... KOJA JE ZAPALILA SVIJEĆU SVOME POKOJNOM SUPRUGU.

Taj (cijeli) dan bio sam gost u kući kod gospođe Ljiljane Korado, u Velikoj Veterničkoj, od 12, 15 sati, do 19, 30 kada, a na groblje smo došli sa njezinim vozilom BMW (KR-820-FU). Tada sam upoznao hrvatsko Zagorje, i sva okolna mjesta, i krajolik u kojima nisam do sada bio. No, krenuo sa navečer sa svojim autom za Bjelovar, iz jednog malog restorana u mjestu Mače.

Iznenadilo me je kako je zapušteno mjesno groblje na Petrovoj Gori, koje je obraslo u visoku travu. Između ostaloga baš nikakva služba ne čisti i održava to groblje. Stvarno, groblje se nalazi na lijepom mjestu, i velikoj nadmorskoj visini... E, moji Hrvati i Hrvatice, tako li ste ludi i bezumni, vi sinovi i kćeri ljudske!? Kada ste bez istrage i uvida u istinu, osudili "nedjela" generala Ivana Koradea.

Morati će te dobro proučiti moja sva istraživanja, i moje svjedočenje ljudima, i što sam u javnosti poručio,.., i što sam sve otkrio i kazao kao dokaz... Doče ubrzo dan kada će se otkriti ( u mojoj knjizi) prava istina: Tko je ubio hrvatskog generala Ivana Koradea?! Od sad počinje moji serijali objava javnosti, tj. davanja čistih dokaza i rješenja... Jer, od samog početka pratim sva zbivanja...

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3677.


Post je objavljen 28.05.2017. u 12:20 sati.