Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Miss simpatičnosti

Ka prvo mi smo sritno doputovali, mAloprije smo izašli iz mora i sad se sunčamo, čisto je dobro, fureštima je toplije u bazenu pa tako imamo cili beach za sebe.
Sutra ću ako mi se bude dalo štogod i Slikat pa ću van metit slike.

Vidin da je na izborin sve bilo kako triba, esdepe punon brzinon ide u tri pizde materine, hadeze se pomaka prema centru i otvorija prostor na desnici, ako Bruna uspije koliko toliko kontrolirAt hasana more bit da ćemo dobit modernu profiliranu desnicu, ona Metkovska sekta je prnila u vitar, oni baš više nikome ne tribaju, haenes je odlučija outat se i priznat da oni nisu nikakava ljevica nego liberali kojima je lova i vlast jedina ideologija, Milorad je shvatio da se mora držat hadezeja jer s drugima nema kruva, idees je sklopija pakt o nenapadanju s hadezejom, a Riječani su se odlučili eutanazirati svoj grad do kraja.

Eto tako ukratko, inače u Hrvatskoj se već skoro tries godina glasa na isti način, a to je da postoje dvi Hrvatske, ona koja je bila u ratu i ona koja je rat gledala na televiziji.
Ona koja je bila u ratu glasa većinom za desne opcije, a ona koja ga je pratila na televiziji za lijeve.
To je činjenica sve ostalo je laprdanje.
Hrvatska desnim opcijama honorira stvaranje države, a lijevima kad ovi desni zapizde da priliku da pokažu da mogu biti makar jednako loši ko i desni.

Međutim svaki put do sada lijevi su dokazali da oni mogu bit puno gori od desnih pa ih je hrvatska odjebala

Demokracija je volje većine, većina je odabrala ili će odabrati i ovaj put, zato vi koji ste nezadovoljni ne ispoljavajte frustracije, očito je da su vaše želje bile pretjerane, a očekivanja nerealna, ništa drugo se nije dogodilo.

Uživajte u sreći vaših sugrađana koji su pametnije od vas birali i odabrali pobjednike, a vi naučite nešto pa drugi put birajte pametnije.

I smanjite očekivanja, recimo ja sam samo htio da se masovnom ubojici oduzme trg u Zagrebu, e voila

I još nešto uozbiljite se i pišite postove, razgovarajte se na ovom blogu, nemojte autistično samo silovat neke svoje ideje, ja znam da ste vi tu zbog sebe a ne zbog drugih ali takvim pristupom ćete ostat na koncu sami ko i u vašim stvarnim životima.

Ako ste tamo zajebali jer ste bili nepopustljivi samoživi, nemorate istu pizdariju Napravit i ovde, ka da je problem bit simpatičan ka ja.


Post je objavljen 22.05.2017. u 11:32 sati.