Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Igra koprivama



Izgleda da sam dosta vas doveo u zabludu fotkama, ja ništa ne sadim, pokušavam izravnati teren s jedinim alatom osim obične pile koji imam, štihačom. Naravno da to ide dosta sporo, pogotovo što je zemlja puna kamenja, malo malo pa lupim u kamen i ako zaboravim rukavice kao jučer, moš ga fućkati. Drugarica sadi i bori se protiv korova, čista rekreacija, Jin pomaže u kopanju i rastjeruje sve što se kreće u i po zelji uključujući jednu viđenu zmijicu.
U obilju ima biljke za koju neki tvrde da je, uz još uvijek zabranjenu indijsku konoplju, najzdravija, prijateljske i podatne na dodir, koprive. Čaj je odličan, a i sirup, na slijepo sam ga zamijenio s malo osebujnom limunadom. Ma polako delamo, ništa se ne forsira, ovaj vikend ništa zbog kiše, čisto ispiremo mozak od svakodnevice.
Nisam odgovorio Mekonu, da radi se o pleh tanjuru, ljut sam jer smo prošli vikend išli do Krka, u primisli mi je da i tamo "šoto škala" još možda ima koji takav tanjur, naravno kad smo došli svaki tren smo koristili Jin i ja za šetnju, potpuno sam zaboravio pogledati.



Post je objavljen 20.05.2017. u 11:48 sati.