Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Lokalni izbori 2017. - 2.dio

Hoće li Milan Bandić ostati i postati stari odnosno novi zagrebački gradonačelnik?

Odgovor je: jako, jako teško - ali sve se može kupiti ili ukrasti, zar ne?


Međutim, naravno, pravo pitanje je - treba li Zagrebu gradonačelnik kakav je Milan Bandić?

Od 2.12 2009. godine u priličnom broju postova na ovom blogu numerološkom analizom pokazujem da Bandić nikada nije ni smio postati gradonačelnik Zagreba zbog potpunog nesklada s brojevima grada.

U ožujku 2010. napisala sam :

„Ovom prilikom samo kratko - brojevi Milana Bandića 8 i 4/22 energetski su potpuno suprotni broju 5 a on petice nema, za razliku od Holjevca, niti u svojim podacima iz imena i prezimena. Broj 5 sa svojom vibracijom, potpuno je sigurno, iscrpljuje Bandića u njegovim nastojanjima da pozitivno živi svoje vibracije, ali i obratno. To se lijepo vidi u tome kako on realizira svoj broj 22 . „

Danas, 2017. godine vidimo Bandića potpuno iznurenog, iscijeđenog, bolesnog i psihički i fizički
. No, to je bio njegov izbor. Možda mu se nekako isplatilo.

Zagreb nije prošao ništa bolje – dotučen je na svaki mogući način, iscijeđen, osiromašen, prljav u doslovnom i u prenesenom smislu riječi.

Uz potpuni nesklad s vibracijama grada, Bandiću ni osobna godina nije baš povoljna za veće uspjehe. Godina mu je u broju 7, a to znači , da kada bi i uspio obnoviti mandat, sljedeći mandat bi odrađivao prilično osamljeno i neshvaćeno.

Na dan izbora, 21.5., osobni dan mu je u broju 6 koji poziva na polaganje računa za dotadašnji rad, i Bandić ima puno razloga da ga se boji.

Njegov ženski alter ego, Jelena Pavičić – Vukičević,
ima osobnu godinu u broju 3, koja također nije dobra za povećane odgovornosti, međutim odlična je za muljanja na sve moguće načine. Ne znam u stvari zašto, ali mene od te žene podilazi jeza od kad sam je prvi put vidjela.

O Bandiću neću više ni riječi, ali imam veliku potrebu reći nešto o ljudima iz njegovog okruženja, naročito o ovim novijima iz zadnjih nekoliko godina.

Da nema u prvom redu žena koje mu zadnjih godina vode turizam i kulturu, Zagreb i Bandić s njim djelovali bi, i bili bi, još jadniji i neuspješniji.

Ovom prilikom jednostavno moram izraziti potpuno nerazumijevanje za osobe koje znaju tko je Bandić i što je napravio od Zagreba, a svjesno mu pomažu, ne da mijenja suštinu svog načina upravljanja gradom, već mu samo pomažu u popravljanju imidža.
Tako tipična zagrebačka malograđanština!

Mora da je u pitanju jaaaaako puno pari skupih cipela!



Post je objavljen 19.05.2017. u 20:12 sati.