Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Vrt na mjesečini Corina Bomann





Vrt na mjesečini Corina Bomann
Izdavač: Znanje

Lilly je vlasnica male antikvarnice u Berlinu. Jednog dana na poklon dobiva violinu sa predivnom rezbarijom ruže na pozadini. Tajanstveni muškarac koji joj je donio violinu bro je otišao iz dućana, a Lilly nije znala zašto je baš njoj ta violina donesena uz riječi da pripada njoj. Kasnije toga dana zove svoju najbolju prijateljicu u London kako bi joj ispričala o violini.

Ellen je nagovara da dođe u London kako bi otkrili iz kojeg doba violina potječe. Na letu za London Lilli upoznaje Gabriela , ravnatelja londonske glazbene škole. Uz pomoć Ellen i Gabriela doznaje tko je bila prva vlasnica violine. Tragom istraživanja pronalaze i notni zapis “Vrt na mjesečini” . Daljnja istraživanja i tragovi Lilly odvode do Cremone i daleke Sumatre gdje otkriva stogodišnju tajnu. Otkriće ove tajne promijeniti će i Lillyn život….



U knjizi pratimo dvije priče, Lillynu u sadašnjosti i slavne violinistice u prošlosti. Zanimljiva priča, puna dramatičnih obrata i otkrića, obiteljskih tajni i ljubavi. Priče iz sadašnjost i prošlost se jako lijepo nadovezuju, a kraj knjige će vas šokirati u punom smislu te riječi. Gledala sam malo ocijene za ovu knjigu i na Goodreadsu je dosta loše ocijenjena. Meni se svidjela i svakako je vrijedi pročitati.


Post je objavljen 18.05.2017. u 14:42 sati.