Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Kome dati glas?

Toliko kandidata i svi imaju neku viziju kako bi grad trebao izgledati, kako bi trebao funkcionirati
Milan Bandić radi svaki dan skoro 24 sata njemu dan traje kratko, zamjeraju mu što novce iz gradske blagajne troši na izgradnju fontana a pri tome zaboravljaju da glavni grad ima dosta podzemnih voda i da je trusno područje, zaboravili su da je Radićeva nekada davno uistinu bila potok i da je tu glavna žila podzemnih voda. On je stalno prisutan gdje god se radi i ništa mu nije teško.
Gospođa Mrak je isto tako žena koja ima viziju izgleda glavnog grada.
Gospođa Švaljek je bila zamjenica Gradonačelnika jedan period i nije radila ništa čak nije ni znala da naloži zaduženima za čišćenje krovova u strogom centru (da snijeg ne padne prolaznicima na glavu) nego je sjedila u uredu i bila tamo na godišnjem,
Gospodin Prgomet i Bruna Esih on tamo pa tu, a ona sklona jednom djelu stanovnika glavnog grada i dokaz da ruši HDZ jer sa svojim biračkim tijelom dokazuje svoju skrivenu agresivnost.
Te još troje kojima nisam ni imena zapamtila iako vidim njihove plakate kuda god se okrenem.

Glasala sam za ženu na izborima za Predsjednika jer je tokom kampanje uzastopno govorila kako će biti bliže građanima a sada malo malo vidim i čujem da je vam granica lijepe naše i radi više tamo nego tu. Do nedjelje imam vremena odlučiti koga zaokružiti a vjerojatno ću glasati isto kao i većina onih o kojima on razmišlja već dosta godina a možda ću ovaj puta i sama sebi dati glas kako ne bi netko iskoristio moj prazan listić.

Post je objavljen 16.05.2017. u 20:39 sati.