Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OVAKVI LOKALNI IZBORI SU PROPAST ZA HRVATSKU



Bjelovar je grad, prepun letargije i apatije, dok pozitivnih pomaka na bolje nema na svim područjima. Pitam vas građane: Hajde odgovorite mi zašto je odstupio s mjesta gradonačelnika Antun Korušec, i nije se kandidirao na mjesto gradonačelnika?! Korušec je prepustio svoju fotelju i mjesto Dariju Hrebaku (HSLS), koji će sakriti sve kriminalne radnje Korušeca. Kako je to upravo učinio i Korušec, kada je sakrio kriminalna radnje od bivše gradonačelnice Đurđe Adlešič.

Znamo kako je grad funkcionirao pod HSLS-om, gradonačelnikom Josipom Kurtakom, i Đurđom Adlešić i gradonačelikom Josipom Hegedom. Kako su ti liberali pokrali i uništili naš grad. Pa i sad je prav čudo, tko se je sve kandidat na ovim lokalnim izborima 2017. godine. Demokracija u gradu Bjelovaru, jako boluje... Sve sami "sklatani" koji obećavaju "brda i doline", a žive su moralne nakaze... Zamislite - kandidirao se je; "čovjek koji se je dokazao" Ivan Ćurić, on predstavlja "Živi zid", isto stranku "novih uhljebljenika".

Kad sam kod Ćuričća, lažnoga invalida "Domovinskog rata", koji ima lijepu mirovinu, njemu je HDZ-e sve omogućio. A sad je u Živom zidu, i kandidat je ta gradsko vijeće. Eto, čovjek se je dokazao - na proračunu je države Hrvatske. On oko sebe je skupio yugo-fila Željka Zeca, i njegovu priimadonu, koja po cijeli dan šeće svoga intimnoga psa... Ekipa da boli glava. Nije mi baš jasno zašto svi šute "normalni" ljudi i ne kandidiraju se, a ne izlaze i na izbore... Kurtak je bio pravi "kurton" kao gradonačelnik.

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović, ne može uspjeti izborima, jer mu je uteg oko vrata lopovčina Marijan Coner. Pazi ti HDZ-ovca Ante, on na svojoj listi ima Stevu Bosanca, deklariranog velikog Srbina. Znamo tko je bio otac od Steve, Branko Bosanac, partizanski koljač u drugome svjetskom ratu. Taj partizan NOB-a, u bivšoj jugoslaviji bio istaknuti kum Đuri Kaliniću, tkz. "Livadi". Ni HDZ-e ništa nije bolja stranka od tih potomaka koljača.

Onda evo i Davorina Posavca, direktora stočnoga sajma u Gudovcu, iako se taj sajam ne nalazi u Gudovcu, nego u Novim Plavnicama. Tu je i "staklarka" Jasna Višnjević, na nezavisnoj listi Posavca. Oni kažu spremni su raditi za opće dobro naroda. Ma, živi "fuk" od laži... Komunjare SDP-e, njihova je boja prepoznavanja na izborima "CRVENA". Evo i ti je neki Bosanac Aleksandar, na izbornoj listi...Na listi sve same "fukare", i oni htjeli bi nas normalne voditi?!

A i "Most" je bitan, oni kažu da su jedina promjena, no već dva puta su koalirali sa HDZ-om, strankom lopova i prevaranata. Nije ni SDP-e ništa bolji. Sve sama "bagra" i sad ti glasaj za takve bitange... Ja mislim da "politička kriza" dosegnula ja samo dno i provaliju morala. Nisu ni vrijedni da njihova imena uopće spominjem ovdje. Ruglo, sve da ne može biti veće... I što se čudimo zašto mladi bježe iz ove lude zemlje?!


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 15. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3665.


Post je objavljen 16.05.2017. u 19:07 sati.