Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

godine

meni stvarno nije jasno koji kurac ljudi grintaju na godine. pogotovo ne razumin one šta se sa sjetom sičaju nekog prošlog vrimena kada su bili mladi odnosno mlađi, ne računan one šta su prolupali pa se ponašaju i oblače ka njiova dica da ne spominjen kako in se još oće uvalit i u društvo samo da bi ćuli 'jo kako ti je mama mlada i napredna' ili 'ajme šta ti je stari cool, da je bar moj takav'. sad, ovo napredna jel se to odnosi na sise jer bi u protivnom ona sa dobrim guzicama bila nazadna il ako ti je stari cool onda je propuva. no kako bilo sve godine nose nešto svoje i kako takve nas određuju. al' ajmo kronološki.

do 11. ne razumiš ni kurca muškići skupljaju sličice nogometaša, ka da drugi sportovi ne postoje, i svaki treći misli da će bit luka modrić pa i očevi upisuju na treninge kako bi bar njiova dica postigla ono šta oni nisu mogli. ženskice skupljaju barbike a mame i vode po audicijama, nije bitno koja.

e od 11. do 21. svi pobenave. muškima se počne dizat ali još nisu skužili čemu to kad se sad ne mogu popišat dok ne padne. ženskima počnu rast sise ali one za razliku od muški oma skuže da su to njiove prednosti a ne mane.

iza 21. pa sve tamo negdi do 30. muški skuže da nikad neće postat luka modrić i prepuste se životu, spavaju ka šišmiši a jebu ka kunci, trk, trk. ženske ne spavaju nikako jer ne žele propustit dobru priliku.

e tamo iza 30. pa sve do 45. je najproduktivniji period pa i u reproduktivnom smislu. muški počnu mislit o sigurnom poslu i ozbiljnoj vezi, osim ako nisu uletili mate, jure i pilip, braća od one male ane iz dugopolja da je mora ženit jer je ostala noseća. kod ženskih je to puno jednostavnije, samo triba ostat noseća.

poslin 42. pa tamo negdi do 52. slijedi renesansa. prolupaju i muški i ženske. oni šta su se rastavili vrate se u postpubertetsko stanje. muški počnu bojat kosu, ženske navuku puš-apove i počnu izlazit sa svojin ćerima. kod oni šta su preživili renesansu počnu se javljat strahovi od vage i gubitka kose pa ženske počnu uzimat preparate za gubitak tjelesne mase a muški za povećanje obujma vlasišta.

do 50. svi su se već pomalo oslobodili svojih strahova, ko nije biće propuvan i dalje, ali svi počnu upoznavat nove prijatelje, najčešće prilikom odlaska u dućan. ako ti je prijatelj nijemac sve moraš zapisat, a sa parkinsom kao prijateljem nesmiš kupovat jaja.

iza 55. te boli kurac više šta će ko mislit ili reč jer priživija si pubertet, svoj i o' dice, renesansu, a i sa prijateljima si u dobrim odnosima.Post je objavljen 15.05.2017. u 13:23 sati.