Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zack27

Marketing

Rezultati drugog polufinala Eurosonga 2017.



Upravo je završeno drugo polufinale Eurosonga 2017., koje se moglo pratiti izravno na HRT1 od 21 sat. U finale su ušli, od 18 natjecatelja, nije desetoro:

1. BUGARSKA



2. BJELORUSIJA



3. HRVATSKA sretan



4. MAĐARSKA



5. DANSKA



6. IZRAEL



7. RUMUNJSKA



8. NORVEŠKA



9. NIZOZEMSKA



10. AUSTRIJA




Jacques Houdek je maestralnom izvedbom i fantastičnim scenskim nastupom uspio pridobiti naklonost publike i žirija te se plasirati u finale. Zanimljivo, Hrvatska je jedina exyu zemlja koja će ove godine nastupiti u finalu eurosonga! U ovom polufinalu nastupile su još Makedonija i Srbija, no očito njihove interpretacije nisu uspjele opčarati gledatelje. Inače, Makedonska predstavnica Jana Burčeska je u svojoj razglednici svojim prijateljima obznanila kako je trudna, a nakon završetka glasanja, dogodilo se nešto što će ući u povijest eurosonga uopće. Voditelj iz backstagea, koji je razgovarao sa natjecateljima u green roomu (koji se inače nalazi unutar arene oko same publike), došao je do predstavnika Makedonije i upitao Janinog dečka ima li joj što za reči. Dečko je uzeo mikrofon, kleknuo i u tom trenutku Janu zaprosio. Pogađajte kako je stvar završila. sretan Nažalost, cijela ta priča nije bila dovoljna da se Makedonija plasira u finale.



U subotu je Grand Finale Eurosonga 2017. Prijenos će biti također na HRT1 u 21 sat. I dalje sam uvjeren kako Italija osvaja ovogodišnje natjecanje. Vidjet ćemo da li sam u pravu! wave




Post je objavljen 11.05.2017. u 23:40 sati.