Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SUDAC SANJIN MILOŠEVIĆ, JE "HEROJ SUDNICE I SUDA U BJELOVARU"



HA,HA,HA,..., DRŽAVA HRVATSKA ME TUŽI, A NEMAJU NI ČISTE PAPIRE I DOKUMENTACIJU...

Tko takvu državu bezakonja uopće može priznati, kao vjero-dostojnu pravnu tvorevinu?! Pitam vas: Što je suca Sanjina Miloševića, toliko uvrijedilo, što sam se nasmijao HA,HA,HA, na njegov upiti tužitelju; da li ima dokumentaciju o vlasništvu zemljišta, i zgrade?!

Na-smijao sam se zbog toga - što tužitelj je došao na glavnu raspravu bez papira i dokumentacije, i što je rekao, sucu da će naknadno dostaviti papire sudu. Pa, što je ovo neki nepismeni "partizanski sud"? Zbog moga smijeha sudac je počeo diktirati zapisničarki, da budem uz prijetnju kažnjeni sa 1000 kuna, ukoliko budem remetio dalje sud.

Ja sam upitao suca Miloševića, da li mi može odgovoriti na moje pitanje, ili to može učiniti tužitelj. Htio sam potkrijepiti istinu sa činjenicama... Sudac je rekao da nema vremena, i da ja nemam što govoriti, ili komentirati, da sam tu samo da odgovaram na pitanja... Na to sam ironično rekao: "Bravo sudac!"

Sudac Sanjim Milošević, opet je počeo diktirati zapisničarki, da unese u zapisnik; Bravo sudac, i to pod navodnicima... Ja sam (opet) upitao suca; znači, da ja ovdje nemam nikakva pravo govoriti, i davati dokaze i obrazložiti, sve uz moju dokumentaciju... Suda je rekao: "Ne"!

Sudac je bio vrlo nervozan, i stalno je kašljao,.., i nije normalnim glasom govorio, nego sa povišenim glasom se derao... Prvi puta sam bio sad ispred suca Sanjima Miloševića, i znam tog suca iz grada... U gradu mi taj čovjek je izgledao kao neki kulturni gospodin, ali sam se malo ipak prevario...

Ja sam se ustao i izašao iz sudnice van, i pritom sam rekao mu: neka sad sudi kome hoće! Poslije u gradu sam saznao da dotični sudac uvije oštro viče i na starije osobe, i sve druge... I to je slika "moralna i etnička" suda u Bjelovaru. Neka se sudac Milošević, kao pravnik spusti iz oblaka na zemlju...

Sudac Sanjin Milošević više demonstrira silu, i svoj položaj, nego realno znanje....


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 11. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3661.



Post je objavljen 11.05.2017. u 22:14 sati.