Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Za sve su krivi fotografi...!?

...ili je možda ipak pravi problem u imbecilima i besposličarima dušebrižničkog mentalnog sklopa koji obnašaju neku funkciju i izmišljaju probleme gdje ih nema, samo kako bi ostavili dojam "da oni nešto ozbiljno rade"...?

Naime, opet su se na tapeti, po dobrom starom običaju, našli fotografi! Ovaj put ne zbog terorizma već zbog - superautomobila!

Superautomobili su sportski automobili s vrlo jakim motorima, a među fotografima postoje fotografi, tzv "spotteri", koji iz hobija vole snimati baš razna prijevozna sredstva (vlakove, avione, brodove...), uključujući i (neobične) automobile.

Pa se tako našao u engleskoj policiji neki pametnjaković koji smatra kako su upravo fotografi krivi što se u Knightsbridge-u rado okupljaju vlasnici superautomobila, do mjere da je policija, naravno, opet iz nekakvih "sigurnosnih razloga", čak fotografima počela davati naredbe o zabrani pristupa! Fotografima! Ne vlasnicima tih superautomobila!

Ovakav do bola idiotski način razmišljanja "mjerodavnih" je otprilike u rangu onoga da za grafit koji osvane na zidu nije kriv vandal koji ga je napisao već fotograf ako ga snimi, ili da za prometnu nesreću nije kriv pijani vozač već fotograf koj snimi mjesto nesreće....itd...

First it was Terrorism, Now it’s Supercars


Post je objavljen 10.05.2017. u 16:19 sati.