Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Sitnica

Jesenti kaj je zgodno, više se ne kupujeju karte za sat vremena ili pol sata. Ni za 10 kn ni za 4 kn. Sad se veli - molim vas jednu rozu karticu. Ma kaj ni hercik???


17-ica jučer. Kontrola. Vidim kontrolor sve pomno zagleda, izvolte hvala molim, dođe do mene, odnosno prek puta mene, držim karticu dok se ne obrati meni i čitam neki vic u 24sata. A predugo mi čekat kontrolora. Budući da uskoro silazim oću novine ostavit ko i obično, u tramvaju. Bu si neko drugi pročital i pravil kak je potrošil 5 kn, kužiš.

Kad sam procijenila da bi bilo vreme da kontrolora pogledam i velim - izvol'te, dignem pogled, a on fakat već kraj mene i prođe mi kroz glavu da predugo gleda "polasatarozu4knkarticu" i preklopim novine da mu približim karticu i izmijenim pristojine riječi izvoltehvalamolim, kad on veli: Dobro, goooospođo, pa kaj ste baš sad morali sklopiti novine, taman sam se zagledal u sliku da si malo oči odmorim!

Skužim da nije gledal kartonček za vožnju nego je videl golog komada kraj tih prastarih viceva! Raskezim se onak ko Seve (nekad se govorilo Tereza Kesovija) oko glave i reko' oprostite molim vas, ja sam misla da vi gledate karticu. Da vrag po karticama, da dobro i krasno, al da mu to nisam trebala napraviti!

Kesimo se oboje na najjače, raja niš ne razme, a meni se ne tumači. I tak.Post je objavljen 09.05.2017. u 10:09 sati.