Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Obilježavanje dana Sv.Florijana

Prisustvom na svetoj misi i pokaznoj vježbi svih dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Općine Ravna Gora vatrogasci DVD-a Kupjak sudjelovali su i ove godine u aktivnostima obilježavanja dana Svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca.
Na pokaznoj vježbi koja održala se u Starom Lazu u nedjelju u 10 sati na prostoru ispred doma kulture i vatrogasnog spremišta DVD-a Stari Laz istovremeno je prikazano nekoliko različitih vrsta vatrogasnih intervencija. Vatrogasci Vatrogasne zajednice Općine Ravna Gora tako su prikazali gašenje požara automobila, požara građevine s unutarnjom i vanjskom navalom, požar zapaljivih tekućina i sl. Na samoj vježbi sudjelovalo je četrdesetak vatrogasaca s gotovo svom raspoloživom tehnikom vatrogasne zajednice.
Osam operativnih vatrogasca DVD-a Kupjak s kombi vozilom i visokotlačnom pumpom podjeljeni u tri grupe uspješno su sudjelovali u vježbi gaseći požar automobila i zapaljive tekućine uz pomoć pjene te s vanjskom navalom u gašenju požara građevine.
Nakon Svete mise koja održana u 11 sati u kapelici Svetog Florijana u Ravnogorskoj Kosi vatrogasci su se okupili na zajedničkom ručku i druženju.

Image and video hosting by TinyPic
Foto: DVD Ravna Gora (Dražen Krepenc) i DVD Kupjak

Od ostalih neobjavljenih aktivnosti naših članova ovom prilikom također izdvajamo i sudjelovanje dvoje naših članova na seminaru za voditelje vatrogasne mladeži koji se održao ovu subotu u DVD-u Halubjan Viškovo kao i početak vježbi za naše najmlađe ispred našeg vatrogasnog doma. Također bilježimo i sudjelovanje naših članova na ekološkoj akciji''Zelena Čistka''.


Post je objavljen 08.05.2017. u 09:00 sati.