Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DANAS UJUTRO OKO 03,00 SATA DESIO SE ORUŽNI NAPAD NA STIPANA IVIĆA U ZAGREBU.SA BRAĆOM STIPANOM I IVICOM IVIĆ ZAJEDNO SAM TRENIRAO U ISTOM BOKSAČKOM KLUBU 2002./2003. GODINE.

Ispred noćnog kluba "Element" u zagrebačkom naselju Špansko, noćas od subote na nedjelju u pucnjavi je ranjen Stipan Ivić (37) s više metaka. Stipan je vlasnik kluba "Element", on je navodno tada sjedio u svome Mercedesu, koji je bio parkiran točno pred samim ulazom u klub. Govori se da je to bila "sačekuša" u kojoj su odjeknuli pucnji i i galama... Stipan Ivić noćni klub drži oko dvije godine. I tu su točno postavljene nadzorne kamere. Stipana su napali nekoliko egzekutora. Sada Stipan Ivić nalazi se u bolnici.

Stipan Ivić je, nekada živio u Bjelovaru u Gornjim Plavnicama, inače, on je bivši Kick boksač i vlasnik još jednog zagrebačkog noćnog kluba, a prošle godine ga se spominjalo u kontekstu slučaja Željka Dolačkog, smijenjenog policijskog načelnika kojega se tereti da je inscenirao krađu zlata i novca iz policijskog sefa u vlastitom uredu u zgradi u Heinzelovoj. Naime, Ivić se žalio da mu policija nije vratila zaplijenjenih 100.000 eura, koje su mu oduzeli iako nisu uspjeli dokazati da su stečeni kaznenim djelom. U međuvremenu je došlo do krađe za koju se tereti Dolačkog, a iz sefa je nestao i novac koji je potraživao Ivić.

Dana, 01. lipnja 2006. Županijski sud u Bjelovaru osudio je Ivicu Ivića (24) na dvije godine, a njegovog brata Stipana (26) i Vladu Martinovića (22), na šest mjeseci zatvora. Istovremeno , ukinuti im je pritvor u kojem su proveli tri mjeseca. Ivići se terete da su 21. veljače 2006.,u Čurlovcu, audijem pretekli opel corsu u kojoj se nalazio Danijel Horvatinović (28), i vožnjom ispred njega prisilili ga da zaustavi vozilo.

Braća Ivić su se predstavili kao potencijalni kupci automobila nagovorili ga da sjedne u njihovo vozilo. Danijelu stavili su vrećicu na glavu, i udarac je šakom dobio u lice. Na osami su mu predali popis osoba kojima mora vratiti oko 200 tisuća kuna. Potom su Danijelu pod prijetnjom pištolja naredili da upiše na podlaktici datum vračanja duga. Te, potpisan je ugovor uz pomoć žileta.

Kao po nekom lošem scenariju s "elimentima horora", dešavaju se čudne stvari. A također tvrdnja prijetnje kako će pucati u genitalije svojoj žrtvi. Da bi žrtva prijetnje shvatila ozbiljno, da je bila prisiljena urezati datum sa žiletom na ruku 4.3. kada mora donesti novac. Između ostaloga od kindapiranog Danijela Horvatinovića, prije nego što su ga pretukli, oteli mu 4800 kuna i dva mobilna telefona.

Još i danas se sjećam kada sam jednom prilikom posudio svoj osobni automobil "Opel kadet", braći Iviću, i još trojici kick boksača koji su išli u Istru, na takmičenje, te za dva dana su mi vratili auto - tako da su ga jednostavno ostavili parkirani nedaleko od moga stana u Bjelovaru, praznoga rezervara, probušene gume i komplet prljavog... Uvijek sam mislio da braća Ivić, ti dečki su ipak "Ok", ali sam se i prevario...

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3655.


Post je objavljen 07.05.2017. u 12:06 sati.