Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Karijera jedne fotografije



Evo zahvaljujući fejs stranici foto kluba Rijeka sam saznao koja je moja fotografija predstavljena javnosti u galeriji Principij na izložbi koja je otvorena do 13.svibnja radnim danom 10-13 i 17-20, subotom 10-13.
Fotografija ima zanimljivu povijest, kao i mnoge druge uopće nije trebala nastati. Namjera mi je bila snimiti fotografkinju s monstrumom od aparata, pri činu fotografiranja i to mi je izgledalo nevjerojatno lako, koliko je bila zaokupljena onim što radi. No šipak, crkle mi baterije. Ipak zahvaljujući davnom savjetu našeg iskusnog i najfotografa bloga GP-Zagrebancije, kojeg nažalost na blogu već jedno vrijeme nema, fali, uvijek imam rezervne baterije, relativno brzo sam ih zamijenio i mogao sam snimiti, bez ikakvog kalkuliranja o kutu, samo ovu fotku, par sekundi nakon gospođa je produžila dalje.
Ostalo je povijest, ja bih rado pogledao izložbu, pobjednička fotka zbilja izgleda najbolja, tip ju je očito snimio iz ležećeg položaja, ja sam svoje četiri fotke snimio u deset minuta, nisam bio zadovoljan, no eto, nešto me ipak natjeralo da se natječem...
p.s.
Ne smijem staviti kategoriju fotografija jer me Bug izbacuje za par minuta s naslovnice, kao uljeza u toj elitnoj kategoriji.

Post je objavljen 07.05.2017. u 09:33 sati.