Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

TVOJE RIJEČI, ISUSE"Kada mi u nedoumici staje pamet ili zataji moj um, kada najpametniji ljudi ne vide dalje od današnje večeri i ne znaju što treba napraviti sutra, Ti mi šalješ mirno pouzdanje da postojiš, i da ćeš se Ti pobrinuti da ne budu zatvoreni svi putovi dobra.

Kako mi je lako živjeti s tobom, Gospodine!"

A. Solženjicin
slika: digital artist

napisano: 11.4.2017. u 16:40h iz 11. zbirke

"TAJNA BIJELIH SNOVA"
ISBN broj: 978-953-354-036-8

Prije više od dvije tisuće godina u ovim danima si slutio, da će to biti crni dani obojeni Svjetlošću Tvojom, iako si rođen čudotvorno, tvoje tijelo je bilo zemaljsko i podložno ranjavanju ne samo ljudskim mačevima, već i ljudskim riječima.

Stvorio si mir oko sebe, progovorio si nekim drugačijim riječima, onima kojima još nitko govorio nije niti će ikada tako netko govoriti, od Zemlje si napravio svetište i raj, dok su ispod tvojih stopa cvjetali ljiljani i mirisali jasmini.

Iz tog ljudskog bezdana rođen si, došao si i među ljudima bio si, a crna noć koja je obavila Tvoje postojanje, odnijela te u Vječnu Svjetlost Tvog Imena, da uvijek i zauvijek za sve vijeke budeš sa nama i preko trajanja našeg postojanja.

Tvoja zvijezda će trajati bez ikakve mudrosti opisana, samo svojim sjajem obasjana, jer o tome sanja svaka ljudska duša koja tvoje umilne riječi sluša.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga11.php

https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2017/04/1632076820/tajna-posljednje-vecere.html

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN: 978-953-354-036-8
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 07.05.2017. u 18:45 sati.