Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezuvjetnaradost

Marketing

Jesam li spremna za obilje novca ?

Ako prizivamo npr. puno novca trebamo biti svjesni ovoga:

1. Prizivajući obilje je kao da prizivamo nabujalu rijeku na svoje imanje. Ako rijeka naiđe na neke prepreke i ne može slobodno dalje teći, onda će naše imanje biti poplavljeno.

JESMO LI ZAISTA SPREMNI ZA ONO ZA ŠTO SE MOLIMO ?

Hoćemo li onda ovaj božiji dar prizvane poplave, proglasiti za katastrofu ili ćemo biti spremni na prepuštanje i otpuštanje prepreka i na uživanje u novoj fluidnoj božankoj avanturi ?

Ako postoji blokada na bilo kom nivou, kada obilje nagrne na nas, taj dio nas može zaboljeti, to nas može prestrašiti ili pojačati opiranje snažnijoj bujici obilja, koja nas preplavljuje.

Tražimo obilje i kada veća količina energije počne teći kroz naše tijelo, mi ćemo osjetiti fizičku bol na onim mjestima, gdje je blokada. Također se mogu pojačati simptomi neke bolesti, od koje bolujemo i oni nam onda pojačano ukazuju na blokadu, koju imamo tada priliku otpustiti.
Ili možemo biti preplavljeni emocijama ili preopterečeni novim materijalnim bogatstvom, zato što se s njim pokušavamo nositi na stari ego način, koji sve mora kontrolirati i koji vjeruje u nedostatak, gubitak i ugroženost.

2. Obilje neminovno mijenja naše dosadašnje navike, izbacuje nas iz naše ugodne naučene zone i ne slijedi našu uobičajenu rutinu, očekivanja, kao i naviku ega, koji stalno želi imati kontrolu nad životom.

JESMO LI SPREMNI OTPUSTITI STARO, KAKO BI NOVO UŠLO U NAŠ ŽIVOT?

JESMO LI SPREMNI U SVOJ ŽIVOT PRIZVATI NEZNANO I STALNO BITI PREPUŠTENI BOŽANSKOM VODSTVU ?

3. Obilje novca nije izolirano od cjelokupnog obilja, koje možemo iskusiti. Obilje novca ide u paketu sa ostalim obiljem.

Kada nema blokada na raznim nivoima našeg bića onda istovremeno doživljavamo: obilje energije, snage, iznenađenja, izazova, mogućnosti, prilika, komunikacije, informacija, ljubavi, radosti, moći, novca, materijalnih dobara, ideja, užitka, putovanja itd.

Ne možemo imati izolirano iskustvo puno novaca, a da istovremeno blokiramo neke druge oblike obilja.
Ubrzanje tijeka rijeke obilja znači i veći dotok ili primanje i veći odtok ili davanje.

Ako inače živimo štedljivo, povučeno i izolirano od društva, s naglim dobitkom bogatstva obilje od nas počinje tražiti da se otvorimo i u komunikaciji prema većem broju ljudi i informacijama i da se javno izložimo i da više dajemo. Ako ostanemo zatvoreni u tim drugim područjima, dobitak novca nam prestaje biti blagoslov i pretvara se noćnu moru ili neželjene probleme.

HOĆEMO LI PREPOZNATI I PRIHVATITI RAZNE OBLIKE I PAKETE OBILJA ?

Obilje je izraz našeg jedinstva s božanskim i ono ne može nesmetano teći kroz ograničenja i brane odvojenosti, koja postavlja malo ja.


Post je objavljen 07.05.2017. u 02:12 sati.