Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Završila trakavice

danas je izjednačeni rezultat završio ovu trakavicu u kojoj Petrov ponovno izaziva krizu vlasti jer misli da Most tj. on može imati sam parlamentarnu većinu i voditi lijepu našu ali nije svjestan da još mora "puno mlijeka" popiti da mi njegov Most bio stranka koja bi samostalno vodila lijepu našu a ja se duboko nadam da se takvo što nikada dogoditi neće jer Petrov po meni ne može biti lider.
Iskrena da budem više ne vjerujem nikome tako da nisam ni sigurna da bi bilo kome dala glas ako dođe do izbora (nadam se da neće) jer ponovno bi se trošili novci i opet bi bili izabrani isti a bolje je te novce staviti u školstvo i djeci olakšati školovanje, ja bih poništila listić kako ga ni jedna strana kod prebrojavanja ne bi mogla iskoristiti u svoju korist.

Država nije Metković gospodine Petrov a ni mi građani nismo budale jer Vi i Vaša stranka ste krivac za ovo što se drugi puta dogodilo u godinu dana.
Vlast je slast tako stari ljudi kažu ali nama je svima dosta vaših i njihovih laži, slaganja i donošenja propisa koji samo svima koji vladaju idu u korist te nas uništavate iako svi mi punimo proračun preko raznih poreza i prireza te ostalim da bi Vi i ostali lagodno živjeli a mi se patili i strepili dali ćemo na račun primiti plaću ili neko drugo primanje.

Post je objavljen 04.05.2017. u 20:33 sati.