Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GADI MI SE OVAKVA "LAŽNA HRVTSKA", S KOJOM VLADAJU BIVŠI KOMUNISTI I PREOBUĆENA UDBAKADA TI DRUGI KREIRA TVOJE PONAŠANJE - ONDA SE ZA PITAJ: TKO SAM ONDA JA?!

To vam je; tako da se izrazim slikovito - kao da ja uđem u tuđu kuću, od neke ugledne obitelji i bogate, i njih likvidiram,.., i uzmem njihovo ime i imovinu... To su poslije drugoga svjetskoga rata učinili bivši partizani i KOS-ovci, sa državom Hrvatskom.

Najveći ratni zločinac Josip Broz Tito, to je isto učinio, kada se je uselio u Srbiji, u vilu od kralja Karađorđevića. Ta ista "škvadra" i njihova djeca, danas vladaju sa prćijom zvanom "Hrvatska. Oni sad kontrolišu Hrvate i Hrvaticem, na način da ih degradiraju - da si fašiste i ustaše. A sami su se sakrili iza "šahovnice" i hrvatskih simbola.

Danas je to ista praksa i teorija; tehnika za slamanje ličnosti, nastavljena je klima mućenja. Depersonalizacija baca čovjeka i ženu izvan njihove ličnosti... Ovo je klasična dresura građana, kao dresura životinja. Tako se može usporediti život u današnjoj imaginarnoj Hrvatskoj, koju vodi predsjednica RH., Kolinda Grabar Kitarović.

Ova izdajnička i devastirana politika stvorila je totalnu "psihozu" i nesigurnost u Republici Hrvatskoj. Mediji kao "zločinački stroj", sudjeluje i dalje u "ispiranju mozga". Toliko je ljudi poginulo za tu prokletu Titinu Jugoslaviju, i izmišljeni Domovinski rat, i nikoga nije za ništa briga... I opet partija u HDZ-u i SDP-u rade po zadatku što hoće.

JOSIP BROZ - TITO BI JE TEŠKI PEDOFIL, ON JE IMAO MLAĐU ŽENU OD SEBE ČAK 32. GODINE.

NAROD NIJE SMETALO ŠTO JE TITO BIO NAJBOGATIJI ČOVJEK NA SVIJETU, A PROPAGIRAO JE SOCIJALIZAM I KOMUNIZAM.


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04. Svibanj 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3652.Post je objavljen 04.05.2017. u 19:22 sati.