Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Agencija IPSOS za Vrgoračke novine provela anketu o situaciji u gradu, gradskim projektima, stranačkim preferencijama i rejtinzima kandidata za gradonačelnika



Zagrebačka agencija za istraživanje javnog mnijenja IPSOS provela je za Vrgoračke novine istraživanje javnog mnijenja na području Grada Vrgorca. Ispitivanje je provedeno telefonski od 18. do 21. travnja na slučajnom i reprezentativnom uzorku od 200 punoljetnih ispitanika sa prebivalištem na području Grada Vrgorca.
Ovo ispitivanje uključuje stavove građana o situaciji u gradu, gradskim projektima, stranačkim preferencijama, kao i rejtinzima potencijalnih kandidata za gradonačelnika Vrgorca na predstojećim lokalnim izborima 21. svibnja.
Vrgoračke novine će rezultate ankete postupno objavljivati na svojoj stranici kroz naredne dane počevši od sutra. Zato, čitajte Vrgoračke novine i saznajte iz prve ruke najpotpunije informacije o stavovima građana Vrgorske krajine o stanju u gradu, političkim strankama i potencijalnim kandidatima za gradonačelnika.

Post je objavljen 24.04.2017. u 16:00 sati.