Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OTVORENO PISMO MINISTRU POLICIJE VLAHI OREPIĆU (SMJIENJENOME)

Gledajte; kako se Dragutin Vurnek, moli u crkvi sv. Antuna u Bjelovaru, a nepravedan je čovjek i laže.

Gospodine, Vlaho Orešiću, bivši ministre, policije MUP-a Republike Hrvatske, pitam Vas do kada će vaši ljudi u policiji služiti se sa lažima i neće za ništa odgovarati? Ozbiljno se krše moja ljudska prava, i krše zakoni - koje mi jamči Ustav RH.

Danas (27.04.2017.), sam dobio odgovor na moju predstavku vama od načelnika Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave, od Dragutina Vurneka, koji u odgovoru meni; služi se sa nekim "štosovima". Zašto mi niste vi odgovorili na moje E-mail pismo, u kojemu navodim da policajac je za vrijeme ročišta u sudnici imao pištolj.

Zbog takvoga ne odgovornoga ponašanja policije, naša zemlja je došla u teški kolaps. Građanske slobode su ugrožene, zbog ne poštivanja pravnih normi, i moralne etike...

Načelnik Dragutin Vurnek, u predmetnom pismu (Broj: 511-02-03/1-12/4-4-17.) od 25. travnja 2017., koje sam danas primio, mene obavještava kako je unutrašnja kontrola izvršila provjeru mojih "neutemeljenih" navoda, o nedoličnom ponašanju policijskih službenika Prometne policije u Bjelovaru, dana 29. ožujka 2017. godine.

Vurnek u odgovoru meni piše o "markovim konacima" i opširno nešto mi obrazlaže, sam u svemu tome izostaje pravi odgovor... I zmeđu ostaloga Vurnek kaže: Da temeljem kućnoga reda Prekršajnog suda u Bjelovaru, policijski službenici smiju ulaziti u zgradu s oružjem. Pa, u tome je i "kvaka" što piše u zgradu, ali ne i u sudnicu.

Plus toga načelnik BBŽ-e policije laže moj zdravi um, da policajac je na svojoj košulji imao značku. Možda, je dotični policajac imao još jednu košulju ispod ove koju je imao na sebi... Pitam se: dokle će policija baviti se s neistinama? I u ovome slučaju ću "OPET" obavijestiti sve nadležne institucije i odgovorne ljude u državi. Policajac je bio isto stranka u postupku i nema pravo kod sebe imati pištolj prilikom suđenja.


-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 27.Travnja 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3645.



Post je objavljen 27.04.2017. u 10:08 sati.