Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce bika

(srce uočila Marina)

(20.4.)
Bik je jedan od dvanaest znakova u službi razonode puka. Još jedna potvrda da među nama živi podosta rogonja.
Iako se uglavnom diče moćnim rogovima, kroz povijest nisu baš najbolje prolazili. Tezej je ubio Minotaura, toreadori su pobili masu bikova uz minimalne gubitke uz opće ovacije gledatelja, a mesari ih i dan danas vrlo uspješno prodaju u dijelovima. Kako bi im se odužili za konzistentno zlostavljanje, dozvole im da jednom godišnje iskale svoj bijes na poremećenim turistima u Pamploni koji zbog nedostatka kockarnica trče ulicama, kockajući se vlastitim životima. Živi su primjer neupitne snage i upitne moći, pa se njihovim oblikom vole kititi razni snagatori, kao npr. "Lamborghini", "Chicago Bullsi" itd. Veliki su ljuitelji crvene boje ili mrzitelji, ovisno o tome kako se uzme.

Ljubav:
Bikovi nisu niti malo nježni u ljubavi. Svojom nekontroliranom snagom spadaju u mazohiste i pravi su grubijani, pa si sukladno tome traže partnere koji vole malo, puno grublje igre. Muškarci bikovi nisu baš niti najvjerniji u vezama, te često mjenjaju partnerice, dok žene bikovi zbog svoje agresivnosti nisu baš najpoželjniji partneri.
Kako nisu baš najsamostalniji, često završavaju u dogovorenim brakovima, koji vrlo brzo propadaju, a taj proces se jednako tako često ponavlja.

Posao:
Zapošljavaju se uglavnom na fizičkim poslovima, a zbog svoje snage mogu zamjeniti i više prosječnih radnika za istu plaću. Dosta bikova se opredjeljuje za rad u poljoprivredi, dok neki izuzetni pojedinci služe samo kao donatori sperme, odnosno rade u industriji rasploda zbog, kako kažu, dobrih gena.

Zdravlje:
Zdravlje bikova ovisi dosta o podneblju u kojem žive. Dok ih se npr. u Indiji jako cijeni i pazi na njihovo zdravlje iz religijskih razloga, u našim krajevima, ukoliko ne spadaju u rasplodne ljepotene, svoje kratke živote okončavaju kao donatori organa u mesnoj industriji.

Ostala srca:
Riblje srce
Srce vodenjaka
Jarčevo srce
Srce strijelca
Ovnovo srce



Post je objavljen 23.04.2017. u 19:15 sati.