Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mebloarhitekt

Marketing

Novi TEMPUR madraci

Meblo Trade Vam predstavlja novu kolekciju Tempur madraca koja je odsada dostupna u svim salonima te na webshopu!





Što je TEMPUR?

TEMPUR je visoko-elastični, jedinstveni materijal sa termosenzitivnim svojstvima. Za razliku od obične poliuretanske pjene TEMPUR materijal je građen od milijuna visoko-elastičnih okruglastih otvorenih ćelija koje reagiraju na temperaturu ljudskog tijela, kao i na težinu tijela prilagodbom koja rezultira oblikovanjem Tempur materijala prema Vašem tijelu.

TEMPUR madraci se dijele u 4 linije te svaka od linija u 3 različite visine: Supreme (21 cm), Elite (25 cm) te Luxe (30 cm). Pronađite liniju i visinu madraca koja Vama odgovara i osigurajte si ugodan i zdrav san.




Tempur Contour




Dizajniran za one koji vole tvrđi madrac. Iskusite gdje je to sve započelo. Tempur Contour kolekcija fokusira se na prednosti jezgre kojom je Tempur postao pozvat diljem svijeta. Svemirska tehnologija omogućava Vam da uživate u bestežinskoj udobnosti i potpori za cijelo tijelo.

Prednosti linije Contour
Tempur materijal – Revolucionarni viscoelastični materijal prva je upotrijebila NASA kako bi astronautima omogućila udobnije polijetanje. Materijal koji tijelo oslobađa od napetosti, prilagođava se Vašem tijelu i podjednako raspoređuje pritisak po cijeloj površini. Otvorena struktura ćelija postepeno vraća svoj izvoran oblik prateći pritisak.


Tempur Cloud




Dizajniran za one koji vole mekši madrac. Tempur Cloud kolekcija dizajnirana je za one koji vole mekan madrac, ali i dobru potporu. Gornji sloj posebno je razvijen Tempur Extra Soft materijal koji će u samo nekoliko trenutaka obgrliti Vaše tijelo.

Prednosti linije Cloud
Tempur Extra Soft materijal – Mekan popust jastuka, Tempur materijal brže reagira na toplinu i težinu Vašeg tijela, osjećat ćete se kao u kolijevci. Otvorena struktura ćelija rigorozno je testirana, unatoč tome što je mekana, otporna je i odolit će svakodnevnoj upotrebi. Osjećat ćete se kao da svaku večer spavate na oblaku.


Tempur Sensation




Dizajniran za lakoću pokreta. Ukoliko želite bestežinsku Tempur udobnost, ali istovremeno uživate u slobodi pokreta, onda je Tempur Sensation kolekcija savršen odabir za Vas.

Prednosti linije Sensation
Dynamic Support tehnologija - Sastoji se od fleksibilnih stijenki s otvorenim ćelijama nasumične strukture. Dynamic Support tehnologija pruža elastičniju potporu. Brzo se oporavlja od pritiska što omogućuje slobodnije kretanje po površini madraca.


Tempur Hybrid




Svaki dio madraca je redizajniran kako bi se stvorila posljednja inovacija u svijetu spavanja. Po prvi puta možete iskoristiti prednostu Tempur materijala koji oslobađa od napetosti uz prilagodljivu potporu opruga.

Prednosti linije Hybrid
Napredni Tempur materijal – Oslobađa pritiska prilagođavajući se obliku i težini tijela, pružajući istinsku udobnost. Zahvaljujući svojstvu neutraliziranja pokreta, više se nećete buditi noću kada se Vaš partner bude pomicao.

Precision mikro opruge - Izrađene od najmodernijeg hladno vučenog čelika, svaka mikro opruga posebno je pakirana za izuzetnu podršku. Dva sloja mikro opruga i Tempur materijal precizno se prilagođavaju i reagiraju na pokrete tijela.




Iskusite materijal koji je NASA razvila za ublažavanje pritiska astronautima prilikom lansiranja i osigurajte si dobar san. Tempur materijal se oblikuje prema vašem tijelu, dajući mu potporu za najudobniji položaj i smanjujući pritisak tijela o podlogu koji može uzrokovati nemiran san.

Sve ostale informacije o Tempur madracima pogledajte u našem katalogu.


Post je objavljen 14.04.2017. u 19:20 sati.