Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Smještaj i iće u hotelu "Kolovare"



Ajd da se s par riječi i fotki osvrnem na smještaj i hranu ovaj vikend u Zadru. Bili smo smješteni u hotelu "Kolovare", ovaj put je hotel uvertirom ostavio bolji dojam nego jednom ranijom prilikom. Naime tu se održavao i državni skup germanista i ja sam mailom poslao upit za kućnog ljubimca, odbijen sam oštro, kratkom birokratskom frazom. Ovaj put sam išao ipak pogledati što se može naći o hotelu na netu, zbilja stoji da kućni ljubimci nisu dozvoljeni, međutim na jednom njemačkom blogu sam saznao da je tipu dopušten boravak s psićem jer je usred sezone izvisio u drugom rezerviranom hotelu. Ipak sam odlučio bez očekivanja poslati upit, već sam razmišljao tko će me zamijeniti kad dobijem odbijenicu i nemalo me iznenadio pozitivan odgovor potpisan imenom i prezimenom, doduše s detaljnim opisom što pas ne smije.
Oko smještaja se nisam složio u razgovoru s kolegom, iako sam imao sobu s izvrsnim pogledom, meni je ugodnije bilo zu objektu s isto toliko zvjezdica "Lišanj" kod Novog Vinodolskog gdje je bio prethodni skup. S hranom je stvar, moram priznati potpuno drukčija, ovdje je naime puno bolja i kvalitetnija, mada tri dana razne varijante istog. Jinu i meni jedino su hrenovke bile nekvalitetne (njemu bih švercao malo odabranog u sobu iako je strogo zabranjeno), ostalo sve pet, dobri i kuhari i slastičari, u nedjelju je jedino bilo malo smiješno, veliki red za lignje, malo loše organizacije.
Toliko za današnji post, Jin je svojim gospodskim ponašanjem sve oduševio, post je napisan u jednoj od dvije današnje stanke, inače sam praktično cijeli dan na radnom mjestu. Predvečer posjećujem blogove.


Post je objavljen 11.04.2017. u 12:25 sati.