Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SOTONSKA TVOREVINA SKRIVENA U "TAJNU" SLIKU EUROPSKE UNIJU

STARA I NOVA BABILONSKA KULA

No, jedna od zgrada Europskog parlamenta u Strasbourgu (zgrada Louise Weiss) uključuje i toranj koji kao da izgleda nedovršeno koji zapravo izgleda kao kula Babilonska. Pitate se; što li je nadahnulo arhitekte nove Europe da podignu baš ovakvu zgradu koja neobično nalikuje na Babilonsku kulu, arhetip pobune protiv Boga?

Europska Unija je novo "Babilonsko carstvo": Iz Biblije pročitajte; “I dođe jedan od sedam anđela što nose sedam čaša i prozbori mi: »Dođi, pokazat ću ti sud nad Bludnicom velikom što sjedi nad vodama velikim, s kojom su bludničili kraljevi zemlje i pozemljari se opiše vinom bluda njezina."




"I odnese me u duhu u pustinju. Tu vidjeh Ženu koja sjede na skrletnu Zvijer, punu bogohulnih imena, sa sedam glava i deset rogova. Žena bijaše odjevena u grimiz i skrlet, sva u zlatu, dragom kamenju i biserju. U ruci joj zlatna čaša puna gnusobe i nečisti bluda njezina. Na čelo joj napisano ime – tajna: Babilon veliki, mati bludnicâ i gnusoba zemljinih."

Nadalje Bog navješta kaznu novo-stvorenom Babilonu rekavši: I plakat će i naricati za njom kraljevi zemlje što su s njome bludničili i raskošno živjeli kad gledali budu dim požara njezina. Prestrašeni mukama njezinim, izdaleka će stajati i naricati: “Jao, jao, grade veliki, Babilone, grade silni! Kako li te u tren oka stiže osuda!”


Prijestolje zla je ovdje na planeti Zemlja. Gdje odlazi i prazni se "lažna" volja - Energija. Ta "sotonska tvorevina" neutralizira i oduzima uzaludnu energiju. Žrtvovana energija biva uništena. Zalijepljena je i skupljena oko čestica,.., koje ostaju bez elektronskog naboja. To je moždana ploča.

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 10. Travnja 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3626.



Post je objavljen 10.04.2017. u 09:46 sati.