Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Luštica Bay: Partnerstvo na izgradnji Chedi hotela

TIVAT - Kompanija Luštica Development AD iz Tivta i belgijska kompanija BESIX Grupa D.D. potpisale su obavezujući memorandum o razumijevanju o zajedničkom ulaganju u razvoj i izgradnju hotela Čedi Luštica Bay /The Chedi /, uključujući i izgradnju stambenih zgrada blokova „Kamelija" i „Magnolija".
BESIX Grupa je najveća belgijska građevinska grupacija, konglomerat kompanija aktivnih u sektorima građevinarstva, inženjeringa, životne sredine, nekretnina i koncesija.Njena najveća podružnica, NV BESIX S.A., prisutna je u Crnoj Gori preko svoje filijale sa sjedištem u Tivtu i glavni je izvođač radova na izgradnji postojećeg stambenog dijela Luštica Bay-a, integrisanog turističkog grada koji se razvija na tivatskom dijelu poluostrva Luštica.
„Potpisujući ovaj memorandum, uspostavili smo formalni okvir za zajedničko ulaganje koje će obuhvatiti prvi od sedam hotela u našem kompleksu – Čedi Luštica Bay i prateće
rezidencijalne objekte. Ovo partnerstvo izgrađeno je na poslovnom odnosu koji smo učvrstili tokom posljednjih godina građevinskih radova na našem projektu.
Izuzetno smo zadovoljni što je došlo do daljnjeg unapređenja saradnje naše dvije kompanije stanovi Kacunar

Post je objavljen 10.04.2017. u 09:17 sati.