Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Jennifer Probst Dogovor za brak






Jennifer Probst Dogovor za brak
Izdavač: Znanje



Napokon sam i ja pročitala ovu tetralogiju o obitelji Conte, odnosno serijal Marriage to a Billionaire. Zanimljive, lako čitljive i lagane knjige koje su idealne za ljetno vrijeme. U pričama ćete pronaći uistinu svega, od knjige koja se pojavljuje u svakom djelu ,a povezuje ženske likove, poznate knjige, glazbenike, grupe, slikare, ludog mačka, pse…. Svaka priča je uistinu nešto posebno, gdje likovi vrlo brzo ulaze u brak zbog raznih razloga, a kako će svaki brak od njih završit i hoće li ostati zajedno na vama je da otkrijete. U pričama su vrlo vješto razrađeni obiteljski i prijateljski odnosi. Radnja se odvija u Italiji i SAD-u. Veliki utjecaj na likove ima i Mama Conte koja je zanimljiva dobrodušna starica i lukava u svakom pogledu. Iako je bogatašica ne razmeće se svojim bogatstvom već je vrlo skromna, a obiteljski odnosi su joj najvažniji.

Dogovor za brak
Alexa Mckenzie vlasnica je knjižare i želi spasiti obiteljsku kuću od prodaje , ali kako nema novaca mora naći bogatog muža kako bi spasila kuću. Njena najbolja prijateljica predlaže joj da se uda za njenog brata Nica koji također traži ženu kako bi mogao naslijediti ujakovu tvrtku. Njih dvoje dogovore se za brak na papiru sa vrlo jasnim pravilima: nema vezivanja, njihov odnos biti će vrlo poslovan, bez ljubavi i strasti …… Ali hoće li uistinu biti tako?


Bračna klopka

Michael Conte mora pronaći suprugu koja će se moći uklopiti u njegovu tradicionalnu talijansku obitelj, a sve to kako bi omogućio sestri da se uda. Iako se ne želi trajno vezati , Michael “zaprosi” fotografkinju Maggie te je moli da odglumi njegovu zaručnicu tijekom putovanja u Milano ,a on će se zauzvrat držati podalje njene najbolje prijateljice Alexe….

Bračna pogreška

Carina Conte je još od djetinjstva zaljubljena u Maxa Graya koji je najbolji prijatelj njezinog brata Michaela. Carina i Max susreću se nakon nekoliko godina u SAD-u , Carina je sada odrasla žena, a Max će joj biti šef u Michaelovoj tvrtki u kojoj će Carina stažirati. Ubrzo se između njih zapale iskrice ,ali Max zbog odanosti prema obitelji Conte ne želi ulaziti u vezu sa Carinom. Dosta toga će se promijeniti kada budu na službenom putu u Las Vegasu…..


Bračni ugovor

Julietta Conte gradi karijeru direktorice obiteljske tvrtke La Dolce Famiglia , a nakon nekoliko bezuspješnih veza ljubav joj ne pada na pamet. Na poslovnom sastanku upoznaje Sawyera koji joj nudi ekskluzivan ugovor s njegovim međunarodnim lancem luksuznih hotela. Sawyer u Julietti probudi zanimanje za njega, ali zbog poslovnog ugovora drži se distancirano i ne želi ulaziti u ljubavnu vezu….


Post je objavljen 06.04.2017. u 14:45 sati.