Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Dupetu ne pakovati



Čitam jutros kolumnu Tene Štivičić o razgovorima koji profesionalke vode s damama dok im depiliraju bikini zonu (postoje teme koje se uče na tečajevima) i usput pratim što je nyfreehiker objavio na instagramu, doručkujem mladi luk i ljutu papričicu, ono baš muški početak dana. Instagram je prilično strog glede cenzure, meni je skinuto već nekoliko fotki, između ostalog i jedna bez golotinje, s pokretnih stepenica u robnoj kući, zato me često iznenadi što sve već imenovati uspije objaviti, ova je najnovija. Insta cenzori su neprikosnoveni, ne odgovaraju na žalbe, jedan je u rijetkom intervjuu izjavio da se izbjegava eksplicitna golotinja te ono što može otkriti identitet i eventualnu nevoljnost modela.
To što su na ovoj fotki razgolićena tri potpuno različita karaktera nikom ništa, pogledajte samo tu boju kose, narukvice i tragove valjanja po pijesku ove desne, ništa ovdje baš nije izbjegnuto, al svi ionako sve znamo o besmislenosti sličnih cenzura, tu je samo zanimljivo smišljanje razloga.
p.s.
U Rijeci je bilo ružno kišasto jutro, ništa od vanjskog fotografiranja, a čak ni Jin nije želio šetati, samo je obavio najhitnije.


Post je objavljen 06.04.2017. u 11:14 sati.