Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

NK Bilo - NK Čazma

Kao prvi na tablici s četiri boda prednosti ispred drugoplasirane NK Čazme dočekali smo nastavak sezone, u čijem smo prvom dijelu imali jedan poraz (NK Čazma) te jednu neriješenu utakmicu (NK Kamen).

Po završetku prvog dijela sezone, klub su napustili Siniša Horvat koji se vratio u NK Trnski te Marko Lovašić koji je otišao u NK Hajduk iz Hercegovca. Uz navedene, zbog poslovnih obveza vjerojatno veći dio sezone propustiti će Hrvoje Kastlinger, Mario Futač i Alen Veg, dok će zbog ozljede biti odsutan Andrija Pavlović.

Od novih igrača, kao jedino pristiglog imamo Jasenka Ivanušeca, dok su iz juniorskog sastava pridružena dva juniora Kristijan Leshdedaj i Mario Dedaj. Isto tako, iako je registriran još jesenas, pridružio nam se i vratar Branimir Šimić, koji će zamijeniti Pavlovića.

U prvoj utakmici prvenstva odmah na nož s glavnim kokurentima, NK Čazmom koja se igrački pojačala u prvenstvenoj stanci te čiji su apetiti zasigurno prvo mjesto.

Utakmica je krenula furiozno u domaćoj dominaciji, s visokim pritiskom na obrambenu i veznu liniju NK Čazme, što je urodilo s dva pogotka. Nakon nekoliko izglednih poluprilika koje nisu realizirane, odigrana je lijepa akcija iz sredine terena prema Iliji Juriću koji idealno u korak pogađa natrčalog Danijela Kakšu koji poentira s desetak metara.

Drugom pogotku kumovala je simultanka Krunoslava Pećara, odnosno njegov slalom po desnoj strani terena i precizni ubačaj kojeg glavom u mrežu posprema Ilija Jurić.

Nakon toga, Vuković je iz slobodnjaka uputio nezgodan udarac prema golu Bila, ali Šimić ga je doslovce usisao te sačuvao vodstvo od dva gola razlike.

Do kraja poluvremena odigrane su još neke zanimljive akcije koje nisu realizirane. Drugo poluvrijeme NK Čazma se budi, pritišće i ostvaruje terensku nadmoć. Iz tog presinga, uspjeli su oduzeti nekoliko lopti na sredini terena te brzo odigrati prema golu domaćina, što im se umalo isplatilo kod šuta Vrbana koji odsjeda na gredi.

Ubrzo potom, Vuković ponovo puca iz slobodnog udarca, ali lopta udara u gornji dio grede te rezultat ostaje nepromijenjen. Za razliku od prva dva pokušaja, smanjenje vodstva se dogodilo nakon izbijene lopte koju vezni igrač Čazme smiruje te s 20-tak metara pogađa u drugi kut gola.

Poslije gola igra se konsolidirala, ponovo se domaćini bude te Kakša koristi brzinu kojom se rješava čuvara, ali njegov pad u kaznenom prostoru sudac Hruškar procjenjuje kao regularan start.

Točku na i postavlja Hrvoje Kastlinger. Slobodnjak s više od 20 metara puca u golmanov kut te se od prečke lopta odbija iza gol crte, čime je postavljen konačni rezultat utakmice.

Sunčano, ali hladno vrijeme, kao i odlična dva protivnika privukli su navijače na igralište, koji zasigurno nisu požalili zbog iskorištenog poslijepodneva u Velikoj Pisanici.





Post je objavljen 28.03.2017. u 13:52 sati.