Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herctennis

Marketing

Mostar single indoor 2017- 6. put Musa

Protekli weekend, 17. do 21 ožujka, Teniski klub Mostar je bio domaćin i organizator teniskog turnira za veterane starije od 35 godina. Turnir se igrao po kalendaru „Hercegovina Tour-a“ pod nazivom ˝Mostar indoor 2017˝, a igrao se na zatvorenim terenima Teniskog Centra Mosta.
Na turniru su nastupili rekreativci iz Mostara, Čapljine, Ljubuškog, Širokog, Čitluka, Neuma....Do finala su se probili Igor Musa iz Mostara i Filip Šaravanja iz Ljubuškog. Slavio je Igor Musa rezultatom 6-1;6-4 te tako osvjio šestu indoor titulu u Mostaru.
Prethodno je u polufinalu Musa savladao Borisa Skoku iz Širokog, rezultatom 6-1; 7-6, dok je Šaravanja, u neizvjesnoj završnici, bio bolji od Ivana Iličića iz Čitluka rezultatom 6-3;3-6;10/6.
Nakon finala uslijedilo je proglašenje i dodjela pehara finalistima, a pobjednici i finalisti su osim pehara, a naravno i bodova na rang listi HT, nagrađeni i sponzorskim poklonima i suvenirima Teniskog kluba Mostar. Pobjednik turnira je potom priredio zakusku za sudionike i gledatelje finala u caffe baru Opera.

Post je objavljen 25.03.2017. u 15:41 sati.