Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Riblja plata



U konobama obično, ako nemam posebnih želja, biram ono što je izliženo, posebno ako nije naročito skupo. Rijetko pogriješimo pa tako nismo ni jučer. Došao je čovjek koji je inzistirao na školjkama, iako je konobar naglasio da danas imaju samo dagnje. Za početak je naručio salatu od hobotnice koju su imali, taj gost je imao problem, trebalo je impresionirati partnericu, za to naravno kućno vino nije dovoljno dobro.
Završio sam sa serijom knjiga o muslimansko hrvatskom ratu u srednjoj Bosni, mjesni gospodari rata su od ujutro trusili konjak, i kad je bio taj najgori masakr, Milošević je bio na whiskeyu.
Subota je, vikend, moram prekinuti pisanje, ekipa je spremna za polazak, život na određeno vrijeme može početi.


Post je objavljen 18.03.2017. u 11:30 sati.