Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hls-ri

Marketing

Održana izborna sjednica Skupštine sindikata naše Podružnice

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolegice i kolege, sinoć (15. ožujka 2017. godine) oko 21 00 sat na održanoj redovnoj sjednici Skupštine sindikata naše Podružnice izabrano je novo rukovodstvo.

Uskoro opširnije...







-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na održanoj Skupštini, nakon utvrđivanja kvoruma, izabran je Predsjednik i radno predsjedištvo Skupštine i usvojen je predloženi dnevni red.

Potom je Predsjednik podružnice dr. Igor Barković podnio izvješće o radu sindikalne Podružnice tijekom 2015. i 2016. godine.

Nakon održane kraće rasprave, podneseno je i financijsko izvješće o poslovanju tijekom 2005. i 2016. godine.

Zatim se pristupilo izboru za Predsjednika i druga tijela naše sindikalne podružnice.

Radno predsjedništvo je za Predsjednika sindikalne podružnice u Rijeci predložilo dosadašnjeg Predsjednika dr. Igora Barkovića, za dopredsjednika - dosadašnjeg dopredsjednika dr. Lea Čabrijana, te za blagajnika - dosadašnjeg blagajnika dr. Marina Marinovića, što je jednoglasnom odlukom prisutnih članova i usvojeno.

Novi - stari Predsjednik, dr. Igor Barković zahvalio je na ukazanom povjerenju i naveo okvirne planove za slijedeći mandat, s naglaskom na privlačenje članova za pristupanje Sindikatu.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Post je objavljen 16.03.2017. u 06:27 sati.