Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

sretan ti rođendan,ljube moj




Danas je mom suprugu rođendan, tek pedestšesti, I briga me oću zvučat patetično, demode il zastarjelo, On je moje sidro, moj izvor, moje ušće,moja sigurna luka, moje tri u jedan, prvi, zadnji i jedini jer eto ima nas dinosaura koji smo rekavši DA, obvezali se svemu što brak nosi. I dobru i zlu, i bolesti i zdravlju i blagostanju i neimanju i et usprkos svemu volimo se, uvažavamo, padamo i uzdižemo se zajedno,i u zadnje vrijeme živimo za one neprocjenjive trenutke kad smo - zajedno! I današnji ručak bio je spoj plavog,zelenog i žutog


Meni se jela riba - akcijska (kupljena na akciji) i morska (sad iz čijeg mora - misterija) i to sam si napravila,Ja sve ribe i školjke i rake i hobotnice spravljam na masti ( i ljube se morsko i mast).





On pak više voli "ribice" od prasice , sa somunom.



Naše preostalo mladunče, kojeg vidimo uživo ( za sad), a ne prek skajpa ( i stalno ga ljubakam uduplo i za našu ćeru, pa koluta očima kad se popnem na stolicu da mu ne ljubim samo srce) poželio je bazlamaču, prosti,jednostavni, sirotinjski kolač (sve na šole i dakako s masti).




A poklon?Ma, daću mu ga, di ja njemu neb dala!

Ekipa ,uživajte i živjeli!

Post je objavljen 13.03.2017. u 17:20 sati.