Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PISMO KOJE SU NEKI MEDIJI OBJAVILI JA GA NE BI PRIZNAO - NEKA SE TAJ AUTOR POTPIŠE IMENOM I PREZIMENOM



Čitam objavljeno pismo od autorice i čitateljice: Z. K. od 07. Ožujak 2017. godine, iz inozemstva, koja je svjedočila o čudovišnom događaju u Hrvatskoj: "Roditelji, čuvajte svoju djecu, zlo se nadvilo nad njih". Ona je uputila to pismo kao upozorenje. Na izopačenost koje se uvuklo u naše društvo.

Ja, prvenstveno ne volim one ljude koji nešto pišu, i skrivaju svoj identitet. Onaj tko nešto napiše i ispod toga stavi svoj potpis, to smatram vjerodostojnim činom. Kaže ta pisaljka da: "Svuda u svijetu zlo se razbuktalo". Pa, svi mi znamo da na sceni je zlo, i ta osoba nije ništa novo rekla.

Zanimljivo je, kako su neki mediji u Hrvatskoj, to pismo objavili, a nikada ne žele objaviti moja "otvorena pisma", koja ja potpišem sa punim imenom i prezimenom, i svim drugim podacima. Ali, evo ja prenosim najzanimljivije riječi iz tog pisma.

Tajna autorica toga pisma između ostaloga kaže: "Demoni lete i hvataju nezaštićene duše, pogotovo dječicu. Djeca su napadnuta, njihovo djetinjstvo je oskvrnuto. Pedofilske lektire, pedofilski nauk srušenog morala, pedofilski skandali i moćne okultne mreže zvjeradi koje su obuhvatile svijet, srušene istine o svetosti ljudskog bića, raspadi obitelji, u obiteljima se rijetko bore za istinu, a i sami roditelji su zapeli u okultnom... Znate li da je velika bitka u tijeku? Bitka za srca vaša i srca nevine dječice!"

-----------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 11.03.2017. godine
https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3587.


Post je objavljen 11.03.2017. u 13:33 sati.