Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezuvjetnaradost

Marketing

Duhovna evolucija i magenda svjetlost

Evolucijske faze razvoja možemo promatrati kao put od dualnosti-jednote-bogoostvarenja-uskrsnuća /ressurection/, do najvišeg nivoa- gdje postajemo bezgrešno bijelo svjetlo, koje je vidljivo i dalje kao fizičko tijelo/ nematerijalna materija/ i gdje trenutno manifestiramo. Tada se nalazimo u polju tahiona, koji su van frekvencije i elektromagnetskih zakona.
Dimenzije postoje u dualnosti i stapaju se u jednotu, gdje ih onda više nema. Nema više odvojenih čakri, nego postajemo jedinstvena čakra ili polje.
U dualnosti smo identificirani s linearnim vremenom i na tom nivou evolucijski razvoj promatramo kroz faze uzašća /assention /.Tako je dobro poznato stanje blaženstva, koje opisuju istočnjaci, samo jedna faza u razvoju, koju treba nadići i ponovo se vratiti u materijalni svijet u njegove dalje faze ujedinjenja i integracije.
Kako se razvijamo, onda počinjemo istovremeno živjeti u dva svijeta. Centrirani u svojoj esenciji jednote iz koje igramo i dalje zabavnu igru dualnosti, gdje ona tada više nema na nas efekt zarobljavanja ili identifikacije ili borbe.
Uskrsnuće je spajanje duha, duše i tijela. Tada više nemamo hijerarhijskih duhovnih vodiča, koji nas vode kao slijepce.
Imamo komunikaciju sa suptilnijim svjetovima i naš odnos sa njima je ravnopravan, kao sa prijateljima.
U početnoj fazi uskrsnuća dolazi do definitivnog rastakanja naše gustoće i programa, koji su nas prethodno vodili i zarobljavali u dualnosti. Uzašće je dio iluzorne igre linearnog razvoja, dok s uskrsnućem postajemo definitivno realni ili stvarni. Tada više nismo samo projekcija, nego potpuni božanski izraz.
Ubrzanju tog procesa pridonosi namjera i vizualizacija magenda svjetlosti u svom tijelu i okolini. To ubrzanje procesa se odnosi na sve evolucijske faze .
Mageda svjetlost ima žensku kvalitetu fluidnosti i pridonosi našoj fleksibilnosti, protočnosti na svim nivoima i osjećaju lakoće na svim nivoima. Rastapa se naše opiranje životu i tijeku božanske volje koja dolazi s Izvora, kao i životna borba. Rastakanjem energije, koja je bila zgusnuta, ona se oslobađa i imamo sve više energije. Život postaje milostiviji i doživljavamo sve više tkz čuda.
Ne možemo preskakati pojedine evolucijske faze, jer kada i dosegnemo neki viši stupanj, onda nas naše slijepe točke vrate nazad, dok ne integriramo te dijelove u cjelovitost.
Mageda svjetlost nam može ublažiti taj proces.


Post je objavljen 03.03.2017. u 13:13 sati.