Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA BEZ STIDA I SRAMA ŠALJE ODGOVOR NA PRIJAVU GRAĐEVINSKOG INSPEKTORA BORISLAVA DAMJANIĆA

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

GRAĐEVINSKA INSPEKCIJA BEZ STIDA I SRAMA ŠALJE ODGOVOR NA PRIJAVU GRAĐEVINSKOG INSPEKTORA BORISLAVA DAMJANIĆA



Inspektor koji godinama gleda kako se uništava pomorsko dobro, gradi bez građevinskih dozvola i otima društveno vlasništvo nije nimalo kriv. Pa on je ipak građevinski inspektor koji zna najbolje što se smije, a što ne smije, A on očito može sve, što je i pokazao dugi niz godina i legalizacija u kojima je sudjelovao. Državni službenici dužni su i sami podnijeti mjere ukoliko uoče nepravilnosti pa se postavlja pitanje čemu služi građevinska inspekcija - da provodi Zakone ili da štiti lopove i prikriva nezakonito izgrađene objekte? A da bi apsurd bio još veći, za to se prima i plaća.

Prijavom Upravi građevinske inspekcije zamislite dobivate odgovor da je od gospodina Damjanića zatraženo očitovanje. Čak navode i Ured njegove supruge Branke Ivić Damjanić, ovlaštene arhitektice koju je dotični često vozio na gradilišta, ali nije sudjelovao u nadzoru jer je vjerojatno dijelio savjete i sklapao poslove (pa zamislite kakve).

Jesu li u Upravi građevinske inspekcije ikada čuli za SUKOB INTERESA? Najzanimljivije je to kako baš Ured njegove supruge obavlja poslove na gradilištima u prekršajima i kako se ta gradilišta bez problema legaliziraju.
U Uredu državne uprave često su viđani kao dvojac koji obavlja poslove legalizacije, jer i tamo imaju svoje veze, posao se proširio, dobar biznis koji im se omilio. Kada u Uredu državne uprave zatražite uvid u predmet, izbace Vas van jer niste stranka u postupku iako imate vlasničke listove. Upravo ovakvim postupanjima dosta je vlasništva otuđeno i pokradeno, što privatnog, što državnog.

Činjenice očito nisu bitne, kao da dotični nije građevinski inspektor već radi u burekdžinici i peče burek, pa nije upoznat sa Zakonom o gradnji.


Zadar - Miškovići, 1. ožujka 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE


Post je objavljen 01.03.2017. u 21:07 sati.