Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

glamur

svjedoci smo svakodnevne okruženosti glamurom. bomardiraju nas sa otizin glamuron ka da vode rat, nebi da ćeš se kruva od njega naist. ako nisi pročita dnevna zbivanja na sceni, ko se sastaje, ko se rastaje, ko je koga jeba, jel dite njegovo il njeno, nisi u trendu, nemaš očem pričat.

eto sad je najnovija tema ko je zajeba dodjelu oskara, tako nešto se nikad u povijesti nije dogodilo, presedan na crvenom tepihu. očito je i organizatorima dodjele oskara sve to dopizdilo pa su tili ubacit malo akšen u već potrošeni i napuhani šou dodjele oskara. ne znan ko to više gleda, isto ka i festivale, a još manje znan šta će vidit oni šta gleda. ili, zašto dodjela nobelove nagrade nije popračena takovin publicitetom i glamurom, osim kada neka svjetska glavuđa dobiva nagradu? eto jel znate ko je dobija prošlogodišnju nagradu za mir bez da guglate? ne znate, ka ni ja, ne biste znali ni da je robert a. zimmerman dobija nagradu za književnost da se kojin slučajen ne odaziva na ime bob dylan.

aj dobro oskar i nobel tu još ima živih al brale šta su upilali sa ovima šta više nisu živi. eto ona kennedyjeva još vrti rolu o ljepoti ka i marilyn monroe. je da su nizi dvizi bile suparnice al za koji kurac bi to meni tribalo bit bitno? oče mi to dat kruha? neće! isto ka šta ni princeza diana nije donila kruha gladnima u africi koje je obilazila al se zato pričalo o tome šta je na sebi nosila, jel to bija dior ili versace i jesu li patike bile nike ili adidas. ili, za koji kurac bi nekog tribalo bit brige koje štikle catherine middleton izbjegava nositi.

e ali taj glamur je potriban kako bi zaveja raju da se bar na trenutak približi nečem što nikada neće biti, jer kao takvi nisu niti rođeni, stvarajući sve više snobova koji se, kao što im i ime kaže 'snob' sensa nobiliti (bez plemstva), hrane krpicama i mrvicama tuđih života kako njihov ne bi bio jadniji nego što jest.

Post je objavljen 28.02.2017. u 18:19 sati.